Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Üçyol-Üçkuyular Metro İhalesini Bayındır Kazandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Metrosu’nun ikinci aşaması olan 5.5 kilometrelik Üçyol–Üçkuyular hattının ihalesini Bayındır İnşaat’ın kazandığını söyledi.

Zaman
1


zmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Metrosu’nun ikinci aşaması olan 5.5 kilometrelik Üçyol–Üçkuyular hattının ihalesini Bayındır İnşaat’ın kazandığını söyledi.

11 firmanın katıldığı ihaleyi, 90 milyon 898 bin 248 YTL ile en düşük telifi veren Bayındır İnşaat firmasının kazandığını ve firmaya tebligat yaptıklarını açıklayan Başkan Kocaoğlu, “Sonuçla ilgili itiraz olmazsa yer teslimi yapılacak.” dedi. Kocaoğlu 15 gün içinde firmanın imzaya davet edileceğini de sözlerine ekledi. İzmir Metrosu, 5.5 kilometrelik Üçyol–Üçkuyular hattının tamamlanmasıyla birlikte 17 kilometre uzunluğa ulaşacak. Mayıs ayında başlanabileceği ifade edilen hatta çalışmaların 22 ayda tamamlanacağı ve 2007 yılının ilk aylarında hizmete gireceği tahmin ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ucyol-uckuyular-metro-ihalesini-bayindir-kazandi_24803.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Sene 2009 hala bitmedi...ne beceriksiz belediye, ne zaman üçkuyulara yolculuk yapacağız? Bir de kalkmışlar İstanbulla yarışmağa...gel de bir görün yapılan hizmeti...karnımız palavraya tok.. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!