Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ulupark’a İhtiyacımız Var!

Manisa’da kentin simgesi haline gelmiş kent merkezindeki neredeyse tek yeşil alan olan Ulupark’ta Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kararıyla yapılması planlanan katlı otopark projesine tepkiler sürüyor.

yapi.com.tr
Ulupark’a İhtiyacımız Var!

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mevcut imar planlarında “Otopark, Sosyo Kültür Alanı ve Park” olarak planlanmış alanda 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği konulu İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun 3 Ağustos 2017 tarih ve 159 sayılı komisyon raporuna itiraz süresi 25 Eylül’de doluyor.

vegaste.com'da yer alan habere göre, 12 Eylül’de yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıda CHP’li üyelerin verdiği karşı önergeden sonra yurttaş inisiyatifi de dilekçe ile karara itiraz etmeye başlamıştı.

Dün de CHP’nin Yunusemre İlçe Başkanlığının yaptığı çağrıya uyarak CHP’li Tur Yıldız Biçer ve bir grup yurttaş da Manisa Büyükşehir Belediyesine verdikleri dilekçeleriyle bu karara itiraz etti.

CHP’li Biçer Uluparkıma Dokunma Yurttaş İnisiyatifi Manisa Ulupark’a yapılacak olan mekanik katlı otopark projesinin askıya alınmasının ardından projeye evet diyen Başkan Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne seslenerek bu projeden vazgeçmelerini istedi.

Ulupark’a ihtiyacımız var; demire, betona, kirliliğe gömmeyin

Biçer ve beraberindekiler Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve meclis üyelerine seslenerek “Manisa’nın Ulupark’a otoparktan daha çok ihtiyacı var,gözbebeğimiz gibi sahip çıkmamız gereken,şehrin merkezindeki tarihi ve simgesel bir değeri olan Ulupark’a bu projenin yapılmasını yadırgıyor ve kabul etmiyoruz.Ulupark’ı Manisa’yı vicdanlarınızla birlikte demire,betona,kirliliğe gömmeyin” diye seslendi.

ETİKETLER: Manisa Ulupark
http://www.yapi.com.tr/haberler/uluparka-ihtiyacimiz-var_161355.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!