Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Otel Zincirlerinden Biri Daha Geliyor

Hilton, Swis ve Sherton'dan sonra İzmir'e uluslarası dev otel zincirlerinden birini de Özdilek getiriyor. Özdilek Alışveriş Merkezleri Yönetim

Yeni Asır
Uluslararası Otel Zincirlerinden Biri Daha Geliyor

b>Hilton, Swis ve Sherton'dan sonra İzmir'e uluslarası dev otel zincirlerinden birini de Özdilek getiriyor. Özdilek Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, İnciraltı'ndaki alışveriş merkezlerinin yanında inşa ettikleri 5 yıldızlı lüks oteli dünya çapındaki dev otel zincirlerinden birinin halkası yapmak için yürüttükleri çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Bir kaç büyük zincirle görüştüklerini ve ana konularda mutabakata vardıklarını belirten Özdilek, "Otelin açılışını Mart veya Nisan ayında yapacağız" dedi.

300 kişiye iş
Otelin İzmir turizmine ve ekonomisine yeni bir hareketlilik getireceğini belirten Özdilek, "İstanbul'da eskiden bir tek Hilton vardı. Ancak şimdi en az 20 tane dev turizm tesisi var. İzmir'de niçin olmasın? " dedi. Özdilek, Türkiye'nin bir çok yerinde alışveriş merkezleri olmasına rağmen otel yatırımını neden İzmir'de yaptıklarını şöyle açıkladı:
"İzmir'de Hilton, Swiss ve Sherton gibi bir çok dev tesis var.
En çok benzin benzincinin olduğu yerde satılır. Bu konuda çok iddialıyız" dedi. Otelin 220 odalı olacağını kaydeden Özdilek, 300'e yakın kişiye yeni iş imkanı sağlayacaklarını dile getirdi.

Yatırım için yıllarca uğraştı
Hüseyin Özdilek, 1999 yılında İzmir'e ilk yatırımı planlandığında bir çok engelle uğraşmak zorunda kaldı. İnciraltı'ndaki araziyi satın alan Özdilek'in başlattığı inşaat arazinin SİT kapsamına girdiği gerekçesiyle durduruldu. Uzun bir hukuk mücadelesinden galip çıkmayı başaran Özdilek, 2001 Kasım'ın da alışveriş merkezini hizmete soktu. 400'den fazla kişinin çalıştığı merkez halen mağaza, market ve kafe restoran kısımlarıyla hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasi-otel-zincirlerinden-biri-daha-geliyor_2953.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!