Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ünlülerin Markası Gaggenau Türkiye'de Yayılıyor

2000 yılından bu yana Türkiye'de kendi ofisi aracılığı ile faaliyet gösteren Gaggenau, 2004 yılında Türkiye genelinde yeni 25 yeni satış noktası il

Gaggenau
Ünlülerin Markası Gaggenau Türkiye'de Yayılıyor

b>2000 yılından bu yana Türkiye'de kendi ofisi aracılığı ile faaliyet gösteren Gaggenau, 2004 yılında Türkiye genelinde yeni 25 yeni satış noktası ile yayılmayı planlıyor. Gelir seviyesinin yüksek olduğu iller öncelikli olarak hedefleniyor: Adana, Ankara, Antalya Bodrum, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İzmir , Kayseri , Konya, Mersin ve Samsun.

Bayilikler, Gaggenau Studio ve Shop in Shop konseptinde Gaggenau Corner'lar olmak üzere iki türde verilecek. Gaggenau Studio'lar için mağazanın 50 m2 veya üzerinde olması, Corner'lar da ise mağazada en az 15 m2 yer ayrılması gerekiyor. Shop in Shop konseptindeki mağazalar beyaz eşya veya hazır mutfak mağazaları olabilecek. Mağaza türü ise ilin potansiyeline göre değerlendirecek ve her ilde en fazla 2 bayilik verilecek.

Mağazanın bulunduğu konum, satış potansiyeli açısından da değerlendiriliyor. Mağazanın yüksek sirkülasyona sahip bir cadde üzerinde veya alışveriş merkezinde bulunması tercih ediliyor. Gaggenau bayisi olmak isteyenlerin sermaye olarak minimum 25 Milyar TL teminat göstermeleri teşhire konulacak ürün yatırımı için minimum 25 Milyar TL ödemeleri gerekiyor. Teşhir standları ve mağaza dekorasyonu ve tabela yatırımı ise Gaggenau tarafından yapılıyor. Bayiler ile beş yıllık sözleşme yapan Gaggenau, ciro hedefini ilin potansiyeline göre bayilerle görüşerek belirleyecek ve bayilerine her türlü pazarlama desteği verecek.

2004 yılı ciro hedefi 4,5 milyon Euro
Hedef kitlesi A ve A+ SES grubu tüketiciler olan Gaggenau'nun en önemli uzmanlık alanı pişirme ve havalandırma cihazları. Gaggenau ankastre ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı ve bulaşık makineleri ile de "tasarım üstadı" olarak kabul ediliyor. 1994 yılında beyaz eşyada Avrupa'nın lider kuruluşu Bosch-Siemens Hausgarete'nin (BSH) özel markası olarak bünyesine dahil ettiği Gaggenau, Türkiye'de kurduğu ofisi ile 2000 yılının başından bu yana pazarlama faaliyetlerini sürdürüyor. Bugün ürünleri Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Güney Afrika'daki toplam 50 ülkede satışa sunulan Gaggenau'nun Türkiye'deki 2004 yılı ciro hedefi 4,5 milyon Euro.

Gaggenau bayisi olmak isteyenler İnternet sitesi www.gaggenau.com'a tıklayarak ürünleri inceleyebilir,
6-11 Nisan tarihlerinde yapılacak Tüyap Fuarı'nda Gaggenau standını ziyaret edebilirler.

Daha fazla bilgi için : Serpil Güzel. Tel (212) 216 96 74 - 2901
Gaggenau Genel Müdürlük : Cemal Sahir sok. 26/28 Mecidiyeköy 34394 İstanbul

http://www.yapi.com.tr/haberler/unlulerin-markasi-gaggenau-turkiyede-yayiliyor_8998.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!