Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uprise Elite Teras Evler’in Satışı Başladı

Teknik Yapı’nın Uprise Elite projesinde üçüncü etabı oluşturan Teras Evlerin satışı başladı. Uprise Elite projesini Klasik Teknik Yapı çizgilerinin modernize edilmiş son projesi olarak niteleyen Başkan Nazmi Durbakayım, satış ofisinde düzenlenen barbekü partisinde Teras Evlerin satışıyla ilgili bilgiler verdi.

yapi.com.tr
1 Uprise Elite Teras Evler’in Satışı Başladı

Teknik Yapı’nın Uprise Elite projesinde üçüncü etabı oluşturan Teras Evler'in satışı başladı. Uprise Elite projesini klasik Teknik Yapı çizgilerinin modernize edilmiş son projesi olarak niteleyen Başkan Nazmi Durbakayım , satış ofisinde düzenlenen barbekü partisinde Teras Evler'in satışıyla ilgili bilgiler verdi. Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, yüzde 20 peşinatla 180 aya kadar vade imkanı ile satışa sunulan dairelerin, şehir içinde villa tarzı bir yaşam alanı isteyenler için tasarlandığını açıkladı. Teras Evler'in 3+1 ve 5+1 tipi dubleks penthouse tarzında olduğunu belirten Nazmi Durbakayım, adından da anlaşılacağı gibi Teras Evler’in tamamında sadece o daireye ait teras bahçelerin olacağını söyledi. Canlı müzik eşliğinde düzenlenen barbekü partisinin, Teknik Yapı ailesine katılanlar için küçük bir yaza veda partisi niteliği olduğunu da vurgulayan Teknik Yapı Başkanı, gösterilen talebin büyük memnuniyet yarattığını sözlerine ekledi.

Yeşillikler içinde, çok özel 38 teraslı dubleks daire

Teras Evler’de 27 adet 3+1 tipi ve 11 adet 5+1 tipi olmak üzere toplam 38 adet daire yer alıyor. 3+1 olarak planlanan Teras Evler konumuna göre 4 ayrı tipten oluşuyor ve büyüklükleri 160 ile 175 metrekare arasında değişiyor.  Buna bağlı olarak da 3+1 tipi Teras Evlerin fiyat aralığı 522,400 ile 587,100 YTL arasında belirlendi. Yaklaşık 290 metrekare büyüklüğündeki 5+1 dairelerin fiyatı ise 863,900 YTL olacak.

Teras evlerdeki en önemli farklılıklardan biri de ısıtma sisteminin kombi olarak tercih edilmesi. Teras Evler’deki daire tiplerine göre depo, kiler, çamaşırlık bulunuyor. Orman manzaralı dairelerin tamamında konvansiyonel sistem kullanılıyor.  Teras Evler'in dikkat çeken en önemli özelliği ise hepsinin 50 ila 56 metrekare büyüklüğünde değişen ahşap terasları ile özel otopark alanlarına sahip olması. Teras Evler’de yaşayan malikleri, dilerlerse dairelerine otopark veya ana kapıdan giriş yapabilecek.

Projede kullanılan malzemeler ve dairelerin donatıları Teknik Yapı anlayışını yansıtan yüksek kaliteli markalardan oluşacak. Uprise Elite projesinin donatılarında, Rehau doğrama, ithal ankastre mutfak, ithal laminat parke, ithal seramik, Vitra ve Artema armatür kullanılacak.  Teras Evler’de yaşayanların yararlanacağı ortak sosyal donatılar arasında basketbol- sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, steam-room, squash ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/uprise-elite-teras-evlerin-satisi-basladi_64260.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ilk önce bu projede emeği gecen bütün yetkilere başarı dilerim, kısaca satış ve fiyatlarla ilgili bilgi almak istiyorum mümkünse. iyi çalışmalar dilerim başarınızın devamını dilerim. helenfidan.u.a.e@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!