Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

UV Geniş Formatta Büyük İş Birliği

Lidya Grup, geniş format dijital baskı sektöründe sunduğu çözümlerle sektör profesyonellerinin yakından takip ettiği Fujifilm’in; Acuity LED, Acuity FB ile Uvistar serisi makinelerini satış ve satış sonrası hizmet kanalına dahil etti. Fujifilm bu iş birliği sayesinde UV dijital baskı pazarındaki payını yüzde 25’e çıkarmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
UV Geniş Formatta Büyük İş Birliği

Türkiye genelinde hizmet veren 4 farklı şirketi, 8 bölge bayi, 5 bölge ofisi ve 100’e yakın uzman personeli bulunan, ayrıca doküman çözümlerinde pek çok çalışmaya imza atan Lidya Grup, Fujifilm’in Acuity LED ve Acuity FB ile Uvistar serisi makinelerinin satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirecek. Fujifilm ve Lidya Grup arasında yapılan anlaşma, tüm dijital baskı sektörüne, hem iç mekân hem de özellikle açık hava reklamcılığına yeni bir soluk getirecek.

Fujifilm’in; fotoğraf kalitesinde yüksek hızlı dijital baskı yapan Acuity Advance UV Flatbed dijital baskı makinesi, hızlı ve düşük maliyetli olmasının yanı sıra çok amaçlı baskı yapan Uvistar II UV dijital baskı makinesi ve LED kurutmalı Acuity LED 1600 UV dijital baskı makinesi, sektörün yakından takip ettiği önemli makineler. Mevcut satış kanallarının büyütülerek pazar payının artırılmasına yönelik gerçekleştirilen işbirliği, gelişen pazarın ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük önem taşıyor.

Geniş format dijital baskı alanında üretimde verimlilik ve kaliteye önem veren firmaların yakından takip ettiği bir marka olduklarını belirten Fujifilm Dış Ticaret AŞ Genel Müdürü Cengiz Metin, “Taleplere hızlı bir şekilde yanıt veriyoruz. Çok iyi tanıdığımız geniş format dijital baskı sektörüne; kaliteli, yaratıcı baskılara imkan veren ve düşük üretim maliyeti sağlayan çözümler sunuyoruz. Bu üç madde zaten sektörün ana ihtiyacı ve karlılık bu özelliklerden geliyor. Hem Acuity serisi, hem de Uvistar serisi, bu çözümler için ideal makineler. Doküman çözümlerinde çok başarılı çalışmalara imza atan Lidya Grup ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin sektör adına önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Her yıl ortalama yüzde 300 büyüme gösteren UV dijital baskı sektöründeki pazar payımızı bu iş birliği ile yüzde 25 oranına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


“2014'ü yüzde 35 büyüme ile kapatacağız”

Xerox, Epson ve ardından Fujifilm’le anlaşma imzalayan Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz ise, “2012 yılında çoklu marka stratejimizi açıkladığımızda biz bu günleri öngörmüştük. Teknolojiye ve ürüne sahip olduğunuz kadar, faaliyet gösterdiğiniz bölgeye de aynı oranda hakim olmanız gerekir. Biz global kurallara göre strateji belirleyen, yerele uygun taktiklerle iş geliştiren, finansal yapısı güçlü yüzde 100 Türk sermayeli bir firmayız. Hangi ilde şirket kurduysak, o ilin ticaret odasına kayıt olduk; bölgeye girişimcisiyle omuz omuza çalıştık. 2014 yılı sonu hedef büyüme oranımızı yüzde 20 olarak öngörmüştük, ancak son çeyrekte yaptığımız kurumsal projeler sayesinde 2014 yılını yüzde 25 büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz. CAD ve grafik sanatlar ürün grubunda ise yüzde 35 büyüme hedefliyoruz. Bizim tutkumuz salt ciro artırmak olmayıp, sektörün geleceğine katkı sağlayan ve uzun soluklu bir iş sürecinin etkin yöneteni olmaktı, bunu da başardığımıza inanıyoruz. Ürün satan değil çözüm sunan olmayı hedeflediğinizde  başarı kendiliğinden geliyor. Yeni geniş format Fujifilm ürün ailesini 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde Fespa Eurasia’da genişleyen Lidya Grup standında sergileyeceğiz” dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/uv-genis-formatta-buyuk-is-birligi_126450.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!