Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Uydukent Bu Haliyle Tamamlanamayacak’

Aydın'ın Kuşadası İlçesi Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, “Kuşadası 30 bin yeni nüfus yükünü kaldırabilecek durumda değil.” dedi. Akdoğan, yap

Zaman
'Uydukent Bu Haliyle Tamamlanamayacak’

b>Aydın'ın Kuşadası İlçesi Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, “Kuşadası 30 bin yeni nüfus yükünü kaldırabilecek durumda değil.” dedi.

Akdoğan, yaptığı açıklamada, Uydukent’in 1990 yılında temelinin atıldığını ve 30 bin kişinin ikamet edeceği bir toplu konut yapı kooperatifi olduğunu söyledi. Kendi döneminde ''Resmi izinlerinin'' tamamlanamaması nedeniyle inşaatın mühürlendiğini belirten Akdoğan, şöyle konuştu:
''Biz dört ay önce seçim alanlarından şu anda mensubu olduğum parti meclis üyeleri ile birlikte Kuşadası halkına söz vermiştik. Ancak, hükümet bu konuda bizim dışımızda baskı yapıyor. Ben şunu açıkça ortaya koyuyorum. Kuşadası, 30 bin yeni nüfus yükünü kaldıracak bir durumda değil. Bu Kuşadası geleceğini ipotek altına almaktan öteye geçmez. 30 yıl önceki Kuşadası’nın yerleşim merkezinin bu tür bir yapı içinde toplanması mümkündü ama bugünkü betonlaşma ve nüfus yoğunluğu ortada. Benim dönemimde Uydukent bu haliyle tamamlanamayacaktır.''
Akdoğan, konuyla ilgili olarak kamuoyu yoklaması yapacağını, yoklama sonucunu yetkililere göndereceğini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uydukent-bu-haliyle-tamamlanamayacak_15104.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!