Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vaillant Yetkili Satıcıları Suriye Seferinde

Vaillant’ın gelenekselleşen yetkili satıcılar seyahati, 115 kişilik bir grupla Suriye’ye düzenlendi. Seyahate, Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Koordinatörü Özgür Gök ve diğer yöneticiler katıldı. Özgür Gök, geziler sayesinde kurum kültürünü bayilere aktardıklarını ifade ederek, sektöre dair eğilimler, tüketici ihtiyaçları ve beklentileri gibi

yapi.com.tr
Vaillant Yetkili Satıcıları Suriye Seferinde

Vaillant’ın gelenekselleşen yetkili satıcılar seyahati, 115 kişilik bir grupla Suriye’ye düzenlendi. Seyahate, Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Koordinatörü Özgür Gök ve diğer yöneticiler katıldı. Özgür Gök, geziler sayesinde kurum kültürünü bayilere aktardıklarını ifade ederek, sektöre dair eğilimler, tüketici ihtiyaçları ve beklentileri gibi pek çok konuyu da görüşme fırsatı bulduklarını belirtti. Ayrıca bu seyahatlerde geçen yılda yapılan çalışmaları değerlendirirken gelecek yıla dair hedef ve planlamaların paylaşıldığını ifade etti. 

Toplam 4 gün süren seyahat, Hatay’da başladı. Hatay’da buluşan ekip, önce yöreyi ve mutfağını tanıma imkanı buldu. Daha sonra Halep’e hareket eden yetkili satıcılar; bir zamanlar müzik ve su sesiyle hastaların tedavi edildiği tarihi Bimaristan, Halep Kalesi, iç içe geçmiş hanlardan oluşan ve Ortadoğu’nun en büyük kapalı çarşısı Halep Kapalı Çarşısı’nı görme imkanı buldular.

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan ve "Çölün Gelini" lakaplı Palmira Zenobya Kraliçesi tarafından yaptırılan antik kent Palmira da ziyaret edilen mekanlar arasındaydı.

Seyahatte son olarak Şam ve Malula şehirleri ziyaret edildi. Hz. İsa ve Hz. Meryem’in 16 yıl yaşadığı rivayet edilen ve dünyada Aramice dilinin kullanıldığı tek yerleşim birimi olan Malula kenti dünyadaki ilk medrese ile önem kazanıyor. Süleymaniye Külliyesi, Kanuni Sultan Süleyman tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan Süleymaniye Külliyesi, ilginç mimarisiyle dikkat çeken Seyyide Zeynep Camii, Hicaz Tren Garı, son Osmanlı padişahı Vahdeddin’in mezarı ziyaret edilen diğer mekanlar oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vaillant-yetkili-saticilari-suriye-seferinde_77557.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!