Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vali Miroğlu, Başkan Savaş'ı Kaçak Yapı Konusunda Uyardı

Antakya'nın yeni Belediye Başkanı Lütfü Savaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte Hatay Valisi Nusret Miroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Hatay Valisi Nusret Miroğlu, yeni başkanı kaçak yapılaşma konusunda uyardı.

Zaman Gazetesi
Vali Miroğlu, Başkan Savaş'ı Kaçak Yapı Konusunda Uyardı

Antakya'nın yeni Belediye Başkanı Lütfü Savaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte Hatay Valisi Nusret Miroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Hatay Valisi Nusret Miroğlu, yeni başkanı kaçak yapılaşma konusunda uyardı. Antakya'nın beton yığınına döndüğünü ve yeni yönetimin bu tür kaçak yapılara izin vermemesini isteyen Miroğlu, Antakya'nın önemli bir kent olduğunun altını çizdi.

Antakya'da yapılaşma için yeni yerler arandığını ve çözümsüzlük olmadığını anlatan Miroğlu, "Benim önemli üzerinde durduğum nokta kaçak yapılaşmadır. Bunu takip edeceğim. Eğer farklı bir uygulama olursa da gereken işlemler yapılacaktır." dedi. Vali Miroğlu, yapılacak çalışmaların sadece 5 yıllık çalışmaların olmaması gerektiğini ifade ederek uzun vadeli 20-30 yıllık projeler yapılmasını ve hayata geçirilmesini aktardı.

Daha sonra söz alan Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş da, Vali'nin yaptığı uyarıyı dikkate alacaklarını ve Antakya için en iyi hizmeti yapmaya çalışacaklarını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vali-miroglu-baskan-savasi-kacak-yapi-konusunda-uyardi_68008.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!