Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Varyap-Uzunlar Ortak Girişimi'nden Türk Telekom Arena Açıklaması

Varyap-Uzunlar Ortak Girişimi, Türk Telekom Arena çatısının muhtelif büyüklükteki parçalarının rüzgar nedeniyle çatıdan koparak düştüğü ve bu nedenle faciadan dönüldüğü yönündeki bazı haberlerle ilgili açıklama yaptı. TOKİ'den de, ''Stadın kuzey tarafına bakan süper kolonun alt kısmında bulunan saçakta bir adet trapez sacın uç kısmının kalkmış

yapi.com.tr / AA
Varyap-Uzunlar Ortak Girişimi'nden Türk Telekom Arena Açıklaması

br />
TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, Seyrantepe Spor Kompleksi ile ilgili dün bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.
    
Stadın, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devrinin geçici kabulde tespit edilen eksiklikler ile birlikte 13 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirildiği, açılışının da 15 Ocak 2011 tarihinde yapıldığı hatırlatılan açıklamada, stadın geçici kabulünün de 25 Nisan 2011 tarihinde onaylandığı vurgulandı. Açıklamada, Galatasaray Spor Kulübü ile 08 Nisan 2011 tarihinde karşılıklı yapılan tutanak ile de Geçici Kabulde tespit edilen eksikliklerin tamamlandığının imza altına alındığı belirtildi. Seyrantepe Spor Kompleksinde bulunan demirbaşların, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne 13 Temmuz 2011 tarihinde teslim edildiği ifade edilen açıklamada, aynı tarihte de demirbaşların Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Galatasaray Spor Kulübü'ne devredildiği belirtildi.
    
Yüklenici firma Varyap Varlıbaşlar Yapı San. Ve Turz. Yat. Tic.A.Ş.&Uzunlar İnş. San. Ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığının, geçici kabul ile kesin kabul arasında yer alan bakım dönemi boyunca bulundurması gereken personeli Seyrantepe Spor Kompleksinde bulundurduğunu, rutin kontrollerin de devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
    
''Bahse konu çatı kaplaması ile ilgili olarak; 10 Ekim 2011 tarihinde çelik çatının, stadın kuzey tarafına bakan süper kolonun alt kısmında bulunan saçakta bir adet trapez sacın uç kısmının kalkmış olması üzerine, yüklenici firma tarafından trapez sac bağlantı noktalarından vidalar ile yerine sabitlenerek aynı gün içerisinde sorun giderilmiştir. Statik hesaplarca gerekli olmamasına rağmen saçak uç kısımlarına ilave olarak vida atılmak suretiyle ilave güçlendirme yapılmıştır. 11 Ekim 2011 tarihinde GS Kulübü ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte çatı üzerinde yapılan incelemede herhangi bir olumsuz duruma da rastlanmamıştır.
Ayrıca TOKİ tarafından yapılması gereken tüm yollar yapılmış olup bahse konu ulaşım güzergahlarının yapımı İdaremizin uhdesinde değildir.''

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: firma kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/varyap-uzunlar-ortak-girisiminden-turk-telekom-arena-aciklamasi_89427.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!