Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vatan Caddesi'ne Sarkan Yapılar Yıkılıyor

Yalova Belediyesi, Eski Safran Yolu olarak bilinen Vatan Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarında imar dışı kalan yapıların yıkılması işlemine taviz vermeden devam ediyor.

Zaman Gazetesi



alova Belediyesi, Eski Safran Yolu olarak bilinen Vatan Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarında imar dışı kalan yapıların yıkılması işlemine taviz vermeden devam ediyor. Yol genişletme çalışmaları sırasında yolda ve kaldırımda yer alan ev, bahçe duvarları ve kömürlükler belediye ekiplerince yıkılıyor.

Yolda kalan yapıların yıkılması konusunda vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Barbaros H. Binicioğlu, "Vatan Caddesi'ni yenilemeye ve daha modern hale getirmeye çalışıyoruz. Ekiplerimizin daha hızlı çalışması ve caddedeki trafik akışını engellememesi için vatandaşlarımızın da bize yardımcı olması gerekiyor." dedi. Başkan Binicioğlu, yeni düzenlemede kaldırımlarla birlikte 17 metre genişliğine ulaşacak olan Vatan Caddesi'nin, tretuvar ağaçları ve yeni ışıklandırma sistemiyle yepyeni bir görünüm kazanacağını söyledi. 3 aydır süren yol yapım çalışmalarının ağır gitmesinden şikayetçi olan esnaf ve vatandaşlar ise yol yapım çalışmalarının bir an önce bitmesini istiyor. Yol yapım çalışmaları yüzünden yollarından araba bile geçemediğini vurgulayan vatandaşlar, "Acil hasta veya yangın olsa yol yapım çalışmaları yüzünden müdahale edilemeyecek." diye yakındı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vatan-caddesine-sarkan-yapilar-yikiliyor_57535.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!