Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Vekil Lojmanları Alışveriş Merkezi Oluyor

Satılamayan milletvekili lojmanları arazisinde inşaatı başlayan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Eylül 2007 yılında tamamlanacak. 174 mağazanın olacağı 4 katlı alışveriş merkezi ile 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanacağı belirtiliyor.

Dünya Gazetesi



atılamayan milletvekili lojmanları arazisinde inşaatı başlayan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Eylül 2007 yılında tamamlanacak. 174 mağazanın olacağı 4 katlı alışveriş merkezi ile 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanacağı belirtiliyor.

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün basına tanıtıldı. Ankara'nın OR-AN semtinde inşaatı sürmekte olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 160 bin metrekarelik kapalı alanıyla Eylül 2007'de tamamlanacak. Merkez Müteahhitlik tarafından hayat bulacak projenin hedef kitlesi üst ve orta gelir grupları olacak. Toplam 68 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, 2 bin 500 araç kapasiteli otoparkı, 40 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan alışveriş merkezi 90 milyar dolara mal oldu.

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin Genel Müdürü Aytaç Özçiçek, 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan projenin Çankaya mevkine, büyükelçiliklere, Ankara'nın önemli kolej ve üniversitelerine ulaşım açısından yakın olduğunu söyledi. Özçiçek, aynı zamanda arabası olmayan Ankaralılar'ın toplu taşıma yolunu ve Panora'nın servislerini kullanarak rahatça ulaşabileceklerini belirtti.

Ankara'nın büyüme ekseni doğrultusunda Eskişehir otobanına da yakın olan alışveriş merkezi, tuğla yerine camdan inşa edilen duvarları sayesinde ODTÜ orman arazisi ile yeşil alanın devam ettiği kendi park alanının panaromik manzarasından faydalanacak.

Toplantıda konuşan Alkaş Danışmanlık Kiralama Koordinatörü Sitare Algan, alışveriş merkezinin 4 katlı olacağını belirtirken, "Hipermarket katı, hizmet katı, birinci kat ve food court (eğlence ve yeme içme merkezi katı) olarak 4 kat bulunacak. Alışveriş merkezi toplam 174 mağazadan oluşacak. En çok tekstil ve giyim markalarına mağaza ayrıldı. Bunu yeme içme mekanları takip ediyor" dedi. Alkaş Danışmanlık Genel Müdürü Avi Alkaş ise, Panora'nın çağdaş trendleri bünyesinde barındıran bir yaşam merkezi olduğunu belirtirken, hipermarketin yanı sıra büyük bir teknoloji mağazasının da alışveriş merkezinde yer alacağını kaydetti. Alkaş, Ankara'yı ve Türkiye'yi birçok yeni marka ile tanıştıracak olan alışveriş merkezinin girişinde mağazanın kapanmasından sonra da faaliyet gösterecek restoranların olacağı terasların bulunduğunu kaydetti.

Alkaş, "Bu teras restoranlar alışveriş merkezi mimarisinde bir yenilik" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vekil-lojmanlari-alisveris-merkezi-oluyor_48435.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!