Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Velutsan 2012'de 75 Milyon Dolar Ciro Hedefliyor

Velutsan Genel Müdürü Uludağ, ''2012 yılı ciro hedefimiz, 75 milyon dolardır. Şu anda Bahreyn başta olmak üzere Irak ve Libya ile önemli anlaşmalar imzaladık. Libya da yeni hedeflerimiz arasında bulunuyor'' dedi.

yapi.com.tr / AA
Velutsan 2012'de 75 Milyon Dolar Ciro Hedefliyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesi Edincik beldesinde kurulu Velutsan Demir-Çelik Konstrüksiyon fabrikasının Genel Müdürü Ömer Uludağ, şirketin 2012 yılı ciro hedefinin, 75 milyon dolar olduğunu belirterek, ''Şu anda Bahreyn başta olmak üzere Irak ve Libya ile önemli anlaşmalar imzaladık. Libya da yeni hedeflerimiz arasında bulunuyor'' dedi.

Uludağ, düzenlediği basın toplantısında, şu anda 23 bin 500 metrekarelik kapalı alanda, 223 işçiyle yurt içi ve yurt dışı için üretim yaptıklarını belirtti. İstihdam sayısını, 2012 yılında 500-600'e çıkarmayı planladıklarını bildiren Uludağ, şunları kaydetti:
    
''Hemen hemen hiçbir firmada bulunmayan 5-6 bin tonluk ham madde alanına sahibiz. 2012'de hedefimiz yüzde 60 ihracat, yüzde 40 yurt içi satışı yapmaktır. 2012 yılı ciro hedefimiz, 75 milyon dolardır. Biz, yolumuza devam ediyoruz. Şu anda Bahreyn başta olmak üzere Irak ve Libya ile önemli anlaşmalar imzaladık. Libya da yeni hedeflerimiz arasında bulunuyor. Velutsan, Ömer Uludağ'ın firması değil, Bandırma'nındır. Bu şirkete yöneltilecek dedikodular, şirketimize değil, Bandırma'ya zarar verir.''

Uludağ, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) talebi üzerine Van'daki depremzedeler için iki odalı 350 adet konteyner hazırladıklarına da değinerek, ''Her biri 21 metre karelik, 350 adet konteyner yaptık. Konteynerlerin birini, 24 saatte inşa ediyoruz. Her konteyner, 10 bin liraya mal oluyor. Talebe göre yeni konteynerler de yapabiliriz'' dedi. Gelecek aylarda Bandırma için de depreme dayanıklı evler yapmayı planladıklarını belirten Uludağ, ''180 metrekarelik bu evler, 50-60 adet olacak'' diye konuştu.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/velutsan-2012de-75-milyon-dolar-ciro-hedefliyor_90231.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!