Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Veryeriler İnşaat ve Finansbank’tan Ortak Proje

Veryeriler İnşaat, Eylül ayında inşaatına başlayacağı ve 9 ayda teslim edeceği Alaçatı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank’la anlaştı. Yapılan protokol doğrultusunda projeden ev almak isteyenler Finansbank’dan yüzde 0.37’den başlayan faiz oranları ile 12-120 ay vadeli konut kredisi kullanabilecekler.

yapi.com.tr
Veryeriler İnşaat ve Finansbank’tan Ortak Proje

Foto: Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alp Arslan Veryeri, Finans Bank Private Banking Genel Müdür Yardımcısı Kaan Arslan, Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri

Veryeriler İnşaat, Alaçatı’da Eylül 2010’da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu. Alaçatı'nın merkezinde gerçekleştirilecek Köy İçi Taş Evler projesinden ev almak isteyenler, Finansbank’tan 12-120 ay vadeli konut kredisi kullanabilecekler. Faiz oranları ise vade süresine göre değişmekle birlikte yüzde 0.37 ile yüzde 0.85 arasında olacak. Ayrıca, bu projeye özel olarak Finansbank Private Banking müşterilerine de birtakım ayrıcalıklar sunulacak. Avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2+1, 3+1, 4+1 gibi seçeneklerle maket üzerinden satışı yapılan Köy İçi Taş Evler projesinin inşaatına Eylül ayında başlanacak ve 9 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Anlaşmanın lansmanı için Veryeriler İnşaat ve Finansbank Private Banking’in Alaçatı Tipsy Restoran’da ortaklaşa düzenlediği toplantıda konuşan Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, “Şu ana kadar Alaçatı’da 150 taş ev yaptık. Bu gece burada bir arada olmamızı sağlayan yeni projemiz ise Köy İçi Taş Evler. 50 taş evden oluşan yeni projemizde yine bir mahalle kuruyoruz. Öyle bir mahalle ki, içinde küçük köy meydanı, çeşmesi, zeytin ağaçları, oturma mekânı ve hatta bir butik otel bile mevcut” dedi.

Konuşmasında 2000’li yılların Alaçatısı’na 1900’lü yılların ruhunu taşıdıklarını, o ruhla Alaçatı’yı neredeyse yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Veryeri, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

“Alaçatı’da 2002’den beri inşa ettiğimiz yapılarla büyükşehirde yaşayan insanların hayallerini gerçekleştiriyoruz aslında. Bu amaçla taş ev yapmanın bir adım ötesine geçerek eski köy evi ve mahalle konseptini canlandıran projeleri hayata geçiriyor, bir anlamda tarihimize kültürümüze sahip çıkıyoruz. Alaçatı'nın eski Rum mimarisini örnek alarak taş, sıva üzeri renkli duvarlar, cumbalar, Fransız balkonlar, üst balkonlarda ve girişlerde keyif pergolaları ve bahçe peyzajı ile huzurlu yaşam alanları oluşturuyoruz. Maket üzerinden satışlarına başladığımız Köy İçi Taş Evleri tasarlarken yine Alaçatı’nın mimari dokusunu bozmadan, eski Rum mimarisinin özelliklerini devam ettirmeye özen gösterdik. Yine ahşapla taşı buluşturarak taşın sahip olduğu doğal özelliklerden dolayı son derece sağlam yapılar inşa edilmesine ve ciddi bir ısı yalıtımına olanak sağladık, insanlara 12 ay yaşanabilen evler sunmayı istedik”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/veryeriler-insaat-ve-finansbanktan-ortak-proje_81000.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!