Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Viessmann, Eskişehir'de Yatırım Yapacak

Viessmann'ın yöneticileri Eskişehir Ticaret Odası'nı (ETO) ziyaret etti. Toplantıya ETO Başkanı Harun Karacan, başkan yardımcıları Mustafa Önder, İskender Bayar, Viessmann Türkiye Proje Sorumlusu Ender Sargın, Viessmann Stratejik Üretim Planlama Uzmanı Michael Naumann, Viessmann Stratejik Üretim Planlama Müdürü Heinz Eckhardt Hedderich, Viessmann

Dünya Gazetesi
Viessmann, Eskişehir'de Yatırım Yapacak

Eskişehir'e kombi fabrikası kurmayı planlayan Viessmann'ın yöneticileri Eskişehir Ticaret Odası'nı (ETO) ziyaret etti. Toplantıya ETO Başkanı Harun Karacan, başkan yardımcıları Mustafa Önder, İskender Bayar, Viessmann Türkiye Proje Sorumlusu Ender Sargın, Viessmann Stratejik Üretim Planlama Uzmanı Michael Naumann, Viessmann Stratejik Üretim Planlama Müdürü Heinz Eckhardt Hedderich, Viessmann İşletme Müdürü Gerhard Bastet, Viessmann Türkiye Proje Koordinatörü Fatih Aslaner ve iş adamı Mustafa Alkaya katıldı.

Karacan, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yıldız kentlerinden biri olan Eskişehir'in son yıllarda yoğun bir ilgiye mazhar olduğunu belirterek, kentin köklü bir ticaret ve sanayi geleneğine sahip olduğunu kaydetti. Eskişehir'in nitelikli insan gücü, havaalanı ve demir yolu bağlantıları ile yatırım için son derece cazip olduğunu ifade eden Karacan, şöyle konuştu:

"Viessmann heyeti ticari ve sanayi geleneğimizi yakından tanıma fırsatı bulacaktır. Bu ziyaret iş birlikleri için çok olumlu bir başlangıca vesile olacaktır. Viessmann'ın Eskişehir'de olması bize gurur verecektir. Eskişehir'in ekonomik canlılığına büyük katkı sağlayacaktır. Eskişehir'de olmak Viessmann için de önemli yararlar sağlayacaktır. ETO her konuda Viessmann'a yardımcı olacak."

"Bu kadar reklam Frankfurt'ta bile yok"

Viessmann İşletme Müdürü Gerhard Bastet de iki üç saattir Eskişehir'de olduklarını belirterek, kentten ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını bildirdi.

Viessmann'ın merkezinin bulunduğu kentten dünyanın her yerine havayolu ile gidebildiklerini ifade eden Bastet, hızlı trenin Eskişehir-İstanbul arasında ne zaman faaliyete geçeceğini, havaalanının ne zaman uluslararası statüye kavuşacağını ve Gemlik limanına gidecek demir yolu bağlantısının ne zaman yapılacağını sordu. Bunun üzerine Karacan, yollar ve havaalanı konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Fabrikanın açılışına kadar hepsini yetiştiririz" dedi.

Viessmann

1917 yılında kurulan ısı tekniği sistemi üreticisi Viessmann'ın yıllık cirosu 1,7 milyar Avro. Toplam 8 bin 600 çalışana sahip Viessmann'ın, Almanya, Fransa, Kanada, Polonya, Macaristan, Avusturya, İsviçre ve Çin'de 16 üretim tesisi bulunuyor. Toplam 37 ülkede 120 satış ofisi bulunan Viessmann, cirosunun yüzde 60'ını ihracat yoluyla elde ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/viessmann-eskisehirde-yatirim-yapacak_70348.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!