Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VİKO'dan ''Van için Türkiye Kumbarası''na Destek

Turkcell'in, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğinde başlattığı ''Van İçin Türkiye Kumbarası'' projesine VİKO Elektrik ve Elektronik End. ve San. Tic. A.Ş de destek veriyor.

yapi.com.tr / AA
VİKO'dan ''Van için Türkiye Kumbarası''na Destek

Turkcell'in, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğinde başlattığı ''Van İçin Türkiye Kumbarası'' projesine VİKO Elektrik ve Elektronik End. ve San. Tic. A.Ş de destek veriyor.

Turkcell'in yazılı açıklamasına göre şirket, yapılacak öğretmen kampüsü ve öğrenci yurdunun tüm anahtar, priz ve elektrik sayacı ihtiyacını karşılama kararı aldı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Van'da yaşanan depremlerin ardından bu projeyi başlattıklarını hatırlatarak, ''Turkcell olarak yaptığımız 5 milyon liralık bağışın ardından, başta tüm vatandaşlardan ve şirketlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Her gelen yardım daha çok öğretmenevi ve öğrenci yurdu demek. Bu nedenle her gelen bağışla umutlarımız yeniden yeşeriyor. Vanlı öğretmen ve öğrencilerimizin sevincini bizler de yürekten paylaşıyoruz'' dedi.

VİKO Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın da sürdürülebilir bir eğitim projesinin yapılmasından memnuniyetini ifade ederek, Mevlana'nın ''Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından kaybetmez'' sözünün, VİKO'nun toplumsal sorunlara bakışını belirlediğini kaydetti.

Bu bakış açısıyla, Turkcell'in projesine duyarsız kalamayacaklarını belirten Apaydın, ''Van'daki öğretmen ve öğrenciler için yapılacak kampüs ve yurtların tüm anahtar, priz ve elektrik sayacı ihtiyacını karşılayarak, öğretmenlerimizin yaşamına, öğrencilerimizin de geleceğine aydınlık katacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

3 Şubat'ta başlayan projeye, Türkiye ve KKTC'den SMS, banka hesapları yoluyla havale/EFT ve ''www.turkiyekumbarasi.com'' adresi üzerinden kredi kartıyla online bağış yapılıyor. İlk olarak Turkcell'in 5 milyon lira koyduğu kumbarada, 1,5 ayda yaklaşık 8 milyon 407 bin lira bağış birikti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vikodan-van-icin-turkiye-kumbarasina-destek_91201.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!