Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Villa Alana Ev, Daire Alana ise Cip Hediye Ediyorlar

Nisan ayında az da olsa kıpırdanmaya başlayan gayrimenkulde piyasanın daha da hareketlenmesi için inşaat firmaları promosyonlu satış dönemini başlattı. Gönen İnşaat Seferihisar'da Villa alana, Ulukent'te daire hediye ederken, Çiğli'de 28 daireyi satışa çıkaran 2004 İnşaat şirketi, dağıttığı kuponlarla yapılacak çekilişle daire sahiplerinden birine

Yeni Asır Gazetesi
Villa Alana Ev, Daire Alana ise Cip Hediye Ediyorlar

Nisan ayında az da olsa kıpırdanmaya başlayan gayrimenkulde piyasanın daha da hareketlenmesi için inşaat firmaları promosyonlu satış dönemini başlattı. Gönen İnşaat Seferihisar'da Villa alana, Ulukent'te daire hediye ederken, Çiğli'de 28 daireyi satışa çıkaran 2004 İnşaat şirketi, dağıttığı kuponlarla yapılacak çekilişle daire sahiplerinden birine Chery Jeep hediye edecek. Yine geçen ay Yüksek Vadi Evleri'nde 20'ye yakın daire satışı gerçekleştiren Eskidji firması ise sadece yüzde 5 peşinat verenlere daire tapusu veriyor.

Büyük ilgi var

Piyasayı hareketlendirmek için 1 hafta önce 'villa alana, daire bedava' kampanyasına başladıklarını dile getiren Gönen Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen, kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyledi. Villa alanların bir de Ulukent'te 109 bin TL değerindeki daireye sahip olduklarını açıklayan Gönen, "Çamlıköy projemizdeki villalarımızın aylık 500 TL yaşam maliyeti var. Biz bu kampanya ile villa sahibi olacaklara yaklaşık bu miktarda kira geliri elde etmeleri ve burada sıfır maliyetle yaşamaları için Ulukent Metrokent'te daire hediye etmek istedik. Kampanyamızı duyurduk. Çok ilgi gördü. Kampanyamızı KDV indirimlerinin sona ereceği 15 Haziran'a kadar sürdüreceğiz" dedi.

Hareket başladı

25 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Katal Grubu şirketlerinden 2004 İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin ise, 28 daireli apartmanlarında daire sahibi olanlara bir de Chery Jeep sahibi olma şansı verdiklerini söyledi. İnşaat piyasasında Nisan ayından itibaren bir hareketlenme başladığını bunun sürdürülmesi için bu kampanyayı düzenlediklerini belirten Şahin, 225 bin TL olan daire fiyatlarını da 175 bin TL'ye indirdiklerini kaydetti. Kampanyalarına ilginin yüksek olduğunu, kısa süre içinde daireleri satacaklarını düşündüklerini anlatan Şahin, "İnşaat sektörü olarak krizde en çok yarayı alan sektörlerden birisiyiz. Ocak-Şubat-Mart ayı biraz sıkıntılı geçti ama Nisan ayında kıpırdanma başladı. Mayıs ayında bu hareketliliğin daha da artacağını düşünüyoruz. Son derece lüks inşa ettiğimiz 140 metrekarelik dairelerimizi alacaklar 50 bin TL kazanırken, yapılacak çekilişle aynı zamanda 40 bin TL'lik Chery Jeep'in sahibi olma fırsatını yakalayacak" diye konuştu.

Karşıyaka Yüksek Vadi projesinin pazarlamasını gerçekleştiren Eskidji'nin İzmir Bölge Ortağı Ali Erten de daire sahibi olmak isteyenlerin sadece yüzde 5 peşinat vermesinin yeterli olduğunu kaydetti. Geçen ay gayrimenkul piyasasında az da olsa bir hareketlenme yaşandığını 2009'un ilk aylarında 3-5 adet olan satışlarının geçen ay 20'ye ulaştığını anlatan Erten, şu bilgileri verdi: "Piyasalar biraz düzelme eğilimine girdi. Bizde buna yardımcı olmak için böyle bir kampanya gerçekleştirdik. 150 bin TL'lik bir daireyi almak için 7.5 bin TL ödemek yeterli. Kampanyamızla birlikte projemize ilgi arttı. Satış rakamlarımızı Mayıs ayında daha da artıracağımızı düşünüyorum. Bu şartlarda daire satın almak çok avantajlı. Piyasa hareketlendikten sonra bu cazip imkanları bulmak çok zor olacaktır."

http://www.yapi.com.tr/haberler/villa-alana-ev-daire-alana-ise-cip-hediye-ediyorlar_68861.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!