Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VIP Türkler, Ekim'de Dubai'ye Ultra Lüks Konut Turu Yapacak

Pyamod Real Estate, Dubai'deki ünlü World Island'da inşa edeceği ultra lüks konutları ekim ayında şeyhlere ve dünya sosyetesine tanıtacak. Organizasyona Türkiye'den sınırlı sayıda VIP konuk gidecek.

Sabah Gazetesi /Menekşe ATASELİM



amamlandığında dünyanın en yüksek binası olacağı belirtilen Burj Dubai de dahil ünlü gökdelenleri ile tanınan ve gece gündüz işleyen bir şantiye görüntüsü çizen Dubai'deki gayrimenkul yatırımcıları Türk müşterilerin peşine düştü. Dubai'de faaliyet gösteren Pyamod Real Estate ve Fortune Group'un fiyatları 130 bin dolardan başlayan stüdyo daireleri ve 8 milyon dolara kadar çıkan ultra lüks konutlarını Türkiye'de pazarlayan MorePlus, kente 'emlak turları' düzenliyor. Şirket, ekim ayında yapacağı çıkarmada, Türkiye'den sınırlı sayıdaki VIP müşteriyi World Island'da yer alan Mısır Adası'nda inşa edilecek ultra lüks projelerin tanıtımı için Dubai'ye götürecek.

Üç günlük seyahat

Eşyaları ile satılacak konutların fiyatlarının 8 milyon dolardan başladığını anlatan MorePlus'ın ortağı Burak Uçkun, şeyhlerin ve dünya sosyetesinin katılacağı tanıtıma Türkiye'den yalnızca 'birkaç' konuk götürüleceğini, ancak isimlerin henüz belli olmadığını söylüyor. Türk alıcıların yüksek kira getirisi sağlayan ofis katlarına da yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Uçkun, "Bunun son örneği de futbolcu Ahmet Dursun. Ahmet, Burj Al Alam'dan 630 bin dolara ofis satın aldı. Bir hafta sonra fiyat 680 bin dolara çıktı" diyor.

Dubai'deki ortaklarınız ve pazarlama yönetiminizle ilgili bilgi verir misiniz?
Oradaki yatırımcılarla anlaşma yapıyoruz ve projelerini Türkiye'de pazarlıyoruz. Burada müşterilere projeleri gösterdikten sonra almaya karar verenlerle Dubai'ye gidiyoruz veya oradaki partnerimiz Mac Real Estate'e yönlendiriyoruz. Onlar bizim için müşterilerin işlemleri ile ilgileniyor. 3 günlük turlar düzenleniyor.

Bu turlarda verilen hizmet nedir?
Müşteriyi tüm masrafları karşılayarak buradan gönderiyoruz; onlar da limuzinle alıyor, otele götürüyor. Müşteri, ertesi gün evi alacağı şirketin yetkilileri ile buluşturuluyor. Gerekirse inşaat alanına gidiliyor. Kontrat orada imzalanıyor. Depozito veya peşinat veriliyor. 3 gün sonra geri dönülüyor. Tüm ödemeler ve organizasyon yönlendirmemizle gerçekleşiyor. Alınan mülk kiralanmak istenirse bu hizmeti de yine Mac veriyor.

Ferrari koltuklar
Yakında yeni turlar olacak mı?
Şu anda Fortune Group ve Pyamod ile anlaşmamız var. Ekim ayında VIP bir tur düzenleyeceğiz. Pyamod'un World Island'daki Mısır Adası'nda inşa edeceği projelerin showroom'u açılıyor, tanıtım yapılacak. Bu etkinliklere şeyhler ve dünyaca ünlü isimler katılacak. Biz de projenin Türkiye'ye satışı için ortaklık bazında servis vereceğiz. Konutlar eşyalı satılacak. Ultra lüks anlayışı hakim. Çok ünlü markalarla yapılan özel anlaşmalar var. Örneğin, Ferrari koltuk, Porsche masa takımı, özel dizayn kristal bardaklar gibi şeyler eve dahil olacak. Fiyatlar 7-8 milyon dolardan başlayacak. Biz de Türkiye'den sınırlı sayıda birkaç VIP müşteri götüreceğiz. Ancak isimler henüz net değil.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vip-turkler-ekimde-dubaiye-ultra-luks-konut-turu-yapacak_55970.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!