Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi, Turizm ve Rekrasyon Yapıları ile Devam Ediyor

VitrA ve TSMD'nin, çağdaş mimarlıkta bellek oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başlattığı VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi projesinin ikinci kitabında, turizm ve rekreasyon yapıları ele alınıyor. Seçkide yer almak isteyenler için son başvuru tarihi 17 Mayıs 2012.

yapi.com.tr
VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi, Turizm ve Rekrasyon Yapıları ile Devam Ediyor

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD), çağdaş mimarlıkta bellek oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başlattığı VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi projesinin ikinci kitabında, turizm ve rekreasyon yapıları ele alınacak. 2000 yılından bu yana hayata geçirilen turizme yönelik yapılardan bir seçki sunacak kitapta yer almak isteyenler, 17 Mayıs 2012 tarihine kadar ilgili e-posta adresine mesaj göndererek başvuruda bulunabilecek.

Kitapta, Türkiye’deki mimarların yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarının yanı sıra, yabancı mimarların Türkiye’de hayata geçirdiği projelere de yer verilecek. Mimarlar Odası üyesi mimarlar; 2000 yılından sonra inşa edilen otel, tatil köyü, pansiyon, restoran, kafe, bar, misafirhane, eğlence merkezi, sosyal tesis, kamp, yol üstü tesisleri gibi turizme yönelik yapı projeleriyle başvurabilecek. Kitapta, VitrA ve TSMD’nin görevlendireceği Seçici Kurul’un belirleyeceği projelere yer verilirken, başvuran tüm çalışmalar internet üzerinden geniş kitlelerle paylaşılacak .

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi, çağdaş mimarlığı gündeme taşıyarak farkındalık yaratmayı ve tüm paydaşları mimari üretim hakkında düşünmeye teşvik etmeyi amaçlıyor. Proje, kitabın yanı sıra sergi ve panellerle zenginleştiriliyor.


 

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitra-cagdas-mimarlik-dizisi-turizm-ve-rekrasyon-yapilari-ile-devam-ediyor-_91655.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!