Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VitrA, İstanbul Boğazı’nın Mavisini Antalya’ya Taşıdı

VitrA Karo’nun Arkitekt Pool serisine ait mozaik karolar, Antalya’daki Safisa (Mardan) İstanbul Palace otelinin İstanbul Boğazı’nı andıran tasarımıyla dikkat çeken ana havuzunda kullanıldı. Havuzda deniz efektini ortaya koyabilmek için, Arkitekt Ral Color serisinden, mavinin 5 farklı tonuna sahip 5x5 cm ebadındaki mozaik karolar özel olarak bir

yapi.com.tr
1 VitrA, İstanbul Boğazı’nın Mavisini Antalya’ya Taşıdı

VitrA Karo’nun Arkitekt Pool serisine ait mozaik karolar, Antalya’daki Safisa (Mardan) İstanbul Palace otelinin İstanbul Boğazı’nı andıran tasarımıyla dikkat çeken ana havuzunda kullanıldı. Havuzda deniz efektini ortaya koyabilmek için, Arkitekt Ral Color serisinden, mavinin 5 farklı tonuna sahip 5x5 cm ebadındaki mozaik karolar özel olarak bir araya getirildi. Havuzun sığ yerlerinde açık mavi tonlardaki karolar tercih edilirken, derin yerlerde daha koyu tonlar kullanılarak orijinal bir etki ortaya çıkarıldı.

VitrA Karo’nun uzman mimar kadrosu, VitrA Arkitekt Free Style Pool serisine ait karolarla otelin çocuk havuzunun savaklarını da tasarladı. Otelin mutfaklarında; hijyen, bakım kolaylığı, kaymazlık özelliği ve dayanıklılığıyla sıkça tercih edilen VitrA Arkitekt Porselen serisi kullanıldı. Personel odalarında ise çizilme ve lekelenmeye karşı dayanıklı yapısı, kolay döşeme ve bakım özelliğiyle dikkat çeken VitrA Rezidans serisi tercih edildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitra-istanbul-bogazinin-mavisini-antalyaya-tasidi_64259.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • güzel haberler YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!