Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VitrA ve Artema Sivas’ta

VitrA-Artema ürünlerinin yurtiçi satış ve pazarlamasından sorumlu İntema, dağıtım ağının güçlenmesine verdiği önemle, stratejik gelişme potansiyeline sahip İç Anadolu Bölgesi’ndeki satış noktalarını, nitelik ve nicelik açısından desteklemeye devam ediyor. Sivas’taki ilk yetkili satıcısı Atak Yapı tarafından hizmete açılan satış noktası, ildeki ve

yapi.com.tr
VitrA ve Artema Sivas’ta

VitrA-Artema ürünlerinin yurtiçi satış ve pazarlamasından sorumlu İntema, dağıtım ağının güçlenmesine verdiği önemle, stratejik gelişme potansiyeline sahip İç Anadolu Bölgesi’ndeki satış noktalarını, nitelik ve nicelik açısından desteklemeye devam ediyor. Sivas’taki ilk yetkili satıcısı Atak Yapı tarafından hizmete açılan satış noktası, ildeki ve bölgedeki diğer satış kanallarına da dağıtım gerçekleştirecek.

206 m2’lik mağazada hizmet verecek Atak Yapı; VitrA ve Artema markalı lüks seramik sağlık gereçlerini, armatür ve aksesuvarları, banyo mobilyalarını, küvet ve tamamlayıcı ürünleri satışa sunacak.

Bölgede 20’nin üzerinde yetkili satıcısı olan İntema, farklı dağıtım kanalı tiplerinde Türkiye genelinde 2.500’ün üzerinde, İç Anadolu Bölgesi’nde ise 300’ün üzerinde satış noktasına sahip bulunuyor. İntema, bölgelerde penetrasyonunu güçlendirmek amacıyla kanal çeşitliliğine önem veriyor. Bu nedenle, kazan-kazandır ilkesiyle çalışabilen, kurum vizyonunu net paylaşabilecek satış noktalarıyla ortaklığı tercih ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitra-ve-artema-sivasta_70012.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!