Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VitrA’nın 'Freedom' Serisine 'EDIDA' Ödülü

VitrA’nın, Ross Lovegrove tarafından tasarlanan Freedom koleksiyonu, 2009 Elle Decor Uluslararası Tasarım Yarışması’nda (EDIDA) 'En İyi Banyo' ödülünün sahibi oldu. Yarışmanın Türkiye ayağında 'En İyi Banyo' seçilen Freedom koleksiyonu, Milano Tasarım Haftası kapsamında düzenlenecek büyük finalde Türkiye'yii temsil edecek.

yapi.com.tr
VitrA’nın 'Freedom' Serisine 'EDIDA' Ödülü

Foto (soldan başlayarak): Elle Decor Genel Yayın Yönetmeni Ebru Kılıç, VitrA inhouse tasarım ekibi üyesi Ömer Faruk Yakupoğlu, Elle Decor Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen

VitrA’nın, Ross Lovegrove tarafından tasarlanan Freedom koleksiyonu, 2009 Elle Decor Uluslararası Tasarım Yarışması’nda (EDIDA) 'En İyi Banyo' ödülünün sahibi oldu. Yarışmanın Türkiye ayağında 'En İyi Banyo' seçilen Freedom koleksiyonu, Milano Tasarım Haftası kapsamında düzenlenecek büyük finalde Türkiye'yi temsil edecek. Banyolardaki alışılagelmiş simetri anlayışını yıkarak tüm formlara özgürlük katma iddiasını taşıyan Freedom koleksiyonu, organik tasarım diliyle yeniden yorumladığı banyoları, günlük hayatın kaosundan kaçıp sığınılabilecek bir vahaya dönüştürüyor.

Klasik banyo mekanlarını 'sıkıcı formalitelerle dolu' olarak tanımlayan ünlü tasarımcı Ross Lovegrove, Freedom’la, insanlara özgürlük sağlayacak yalın ve doğal bir banyo mekanı yaratıyor. Akışkan formları asimetrik unsurlarla birleştiren özgün tasarımıyla dikkat çeken Freedom’la; yaşamın temel unsurlarından biri olan su, banyodaki nesnelerin üzerinden kayıp gidiyormuş gibi görünüyor. Pazarın yenilikçi ve modern tasarım dili olmaya aday koleksiyon; lavabo, klozet, armatür, bide ve mobilyalarıyla, banyo mekanında ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir arada sunuyor.

Elle Decor International Design Awards (EDIDA)

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen EDIDA, ev dekorasyonuna yönelik 12 kategoride en iyi ürün tasarımlarının katıldığı uluslararası bir yarışmadır. Ulusal seçmelerde birinci olan tasarımların yarıştığı EDIDA’nın birincileri, bir sonraki yılın Nisan ayında Milano Tasarım Haftası’nda açıklanıyor. Yarışma kapsamında en iyi mutfak, yatak odası, duvar kaplama, banyo, sofra takımı, mobilya, zemin kaplama, aydınlatma, kumaş ve oturma ünitesi kategorilerinin yanı sıra en iyi tasarımcı ve yılın genç tasarımcısı ödülleri veriliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitranin-freedom-serisine-edida-odulu_76954.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!