Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Viyadük Planı Yeniden

Özelleştirme İdaresi’nin liman özelleştirme süreci devam ettiği için onaylamadığı, Konak ve Büyükşehir Belediyeleri’nin yetki sınırını aştıkları gerekçesiyle iptalini istediği viyadük imar planı yeniden yapıldı.

Hürriyet Gazetesi
Viyadük Planı Yeniden

Özelleştirme İdaresi’nin liman özelleştirme süreci devam ettiği için onaylamadığı, Konak ve Büyükşehir Belediyeleri’nin yetki sınırını aştıkları gerekçesiyle iptalini istediği viyadük imar planı yeniden yapıldı. Konak Belediyesi’nin yetki sınırları dorultusunda düzenlediği plan, Büyükşehir Belediyesi’nce onaylandıktan sonra bir kez daha Özelleştirme İdaresi’ne onaya gönderilecek.

Karayolları Bölge Müdürü Erol Altun, imar planı sürecinin yeniden başladığını beliterek, Özelleştirme İdaresi’nin çekince koyduğu konular değiştikten sonra yeniden onaya gönderileceğini söyledi. Altun, Özelleştirme İdaresi’nin kendilerine herhangi bir değişikliğin, özelleştirme süreci tamamlanmadığı için hukuki sorun yaratabileceğinden planı onaylamadığını bildirdiğini belirterek, "Özelleştirme İdaresi ihale sürecini olumsuz etkileyecek bir durum istemiyor. Firmanın beklentileri, alınan teminat ve benzeri faktörlerle ilgili olumsuz bir duruma sebebiyet vermek istemiyorlar" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/viyaduk-plani-yeniden_69774.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!