Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VMZINC® Titanyum Çinko Malzeme - Çatı ve Cephe Kullanma Talimatları

VMZINC® Titanyum Çinko Malzeme - Çatı ve Cephe Kullanma Talimatları dosyasında; “Nedir”, “ne için kullanılır” ve “nasıl kullanılır” sorularının cevaplarının yanısıra yapılmış doğru ve yanlış uygulama fotoğrafları da bulunuyor.

yapi.com.tr
VMZINC® Titanyum Çinko Malzeme - Çatı ve Cephe Kullanma Talimatları

VMZINC yaklaşık 200 yıldır titanyum çinko çatı, cephe ve yağmur indirme sistemleri üretiyor. Yapı sektöründe titanyum çinko üreten firma olarak geniş ürün yelpazesine sahip. Mimarlara detay çözümü ve tasarım destekleri sunarken uygulayıcı ekipler için de kullanma talimatları başlığı altında şantiye ve atölye ortamlarında ihtiyaç duyulabilecek bütün bilgileri içeren bir teknik doküman sunuyor. Bu doküman işveren, müteahhit ve işi kontrol edecek kişiler için de kılavuz niteliğinde. Yapılan uygulamaların standartlara uygun olup olmadığı bu belgeler sayesinde şantiyelerde uygulamalar süresince takip edilebiliyor.

Dilatasyon (genleşme) bandı, lehim uygulaması, çatı kullanımında paslanmaz çelik kenet klipsleri, çatı kaplamalarında ahşap alt yapı seçimi ve vidalama, çatı katmanlarında havalandırma ve hazır aksesuarlar, DELTA VMZINC ayırıcı tümsekli membran, VMZ Zinc Plus® koruma laklı yüzey, çatı ve bitiş detaylarında minimum eğim, mimari beklenti ve cephe sistem seçimi, VMZ kenet sistem cephe kaplaması, cephe kullanımında paslanmaz çelik kenet klipsleri, cephe kaplamalarında ahşap alt yapı seçimi ve vidalama, VMZ düz kilit (FLATLOCK) sistem cephe kaplaması, cephe yüzeyinde doku ve renk yönetimi, cephe katmanlarında havalandırma ve hazır aksesuarlar, kolay soyulabilir koruma folyosu, saklama-depolama-taşıma, yüzeyler ve en yakın ral kodları, büküm referans değerleri, bakım-temizlik-koruma, deniz tuzu-beyaz pas ilişkisi, yağmur suyu indirme sistem ve kesit tercihleri….

Dosyayı incelemek için tıklayın

http://www.yapi.com.tr/haberler/vmzinc-titanyum-cinko-malzeme---cati-ve-cephe-kullanma-talimatlari-_183055.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!