Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

WFES'de Sürdürülebilir İnovasyon Konuşuldu

Her yıl "geleceğin enerjileri", "enerji verimliliği" ve "temiz teknolojiler" ana başlıkları kapsamında düzenlenen ve dünya çapında büyük öneme sahip olan "World Future Energy Summit - WFES" (Dünya Geleceğin Enerjisi Zirvesi), bu bağlamda politika, finans, ticaret, akademi ve endüstri alanındaki liderleri bir araya getiriyor. Giderek artan

yapi.com.tr
WFES'de Sürdürülebilir İnovasyon Konuşuldu

Her yıl "geleceğin enerjileri", "enerji verimliliği" ve "temiz teknolojiler" ana başlıkları kapsamında düzenlenen ve dünya çapında büyük öneme sahip olan "World Future Energy Summit - WFES" (Dünya Geleceğin Enerjisi Zirvesi), bu bağlamda politika, finans, ticaret, akademi ve endüstri alanındaki liderleri bir araya getiriyor. Giderek artan sürdürülebilir enerji ihtiyacına inovatif, ticari ve yatırım olanakları anlamında cevap verme konusunda teşvik edici bir yanı bulunan "World Future Energy Summit" bu yıl da 16-19 Ocak tarihleri arasında Abu Dhabi’de gerçekleştirildi.

Çevre ve yenilenebilir enerji çerçevesinde gelişen inovatif yaklaşımları ve yatırım olanaklarını destekleyen WFES bünyesinde, uluslararası bir fuar, "the Project Village", "Innovate @ WFES", Roundtable Discussions yuvarlak masa tartışmaları ile birlikte kurumsal toplantılar ve sosyal etkinlikler gerçekleştirildi.

2012 teması "sürdürülebilir inovasyon" üzerine kurgulanan WFES kapsamında 4 gün boyunca "Politika ve Strateji", "İş Geliştime ve Politika", "Teknoloji ve İnovasyon" ile "Finans ve Yasal Düzenlemeler" başlıkları altında ilgili tema kapsamlı bir şekilde tartışıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/wfesde-surdurulebilir-inovasyon-konusuldu_90476.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!