Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yalteks Yapı 2004 İzmir Fuarı' nda Ziyaretçilerin İlgi Odağıydı

YALTEKS 18-21 Kasım 2004 tarihleri arasında 10’uncusu düzenlenen YAPI 2004 İZMİR Fuarı’ nda katılımcı firma olarak başarıyla yer aldı. TSE

yapitr/Murat UYMUŞLAR
Yalteks Yapı 2004 İzmir Fuarı' nda Ziyaretçilerin İlgi Odağıydı

b>YALTEKS 18-21 Kasım 2004 tarihleri arasında 10’uncusu düzenlenen YAPI 2004 İZMİR Fuarı’ nda katılımcı firma olarak başarıyla yer aldı.

TSE ve ISO 9001:2000 kalite sertifikalarına sahip Su Yalıtım Membranları, Shingle Çatı Kaplama Örtüleri, Kiremitaltı Örtüleri, Likit Ürünler ve Tamamlayıcı Ürünlerini sergileyen YALTEKS, bu sene ürün portföyüne eklemiş olduğu ELMAS SHINGLE ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.





Fuar hakkında görüşlerini aldığımız Yalteks Ege Bölge Müdürü Özgür SEZGİNER; “Uygulama detaylarının sergilendiği standımızda; yerel ve bölgesel inşaat firmaları, bayilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarındaki görevliler, öğrenciler ve teknik elemanlarla, görüşme ve değerlendirmeler yapılmıştır.

Fuarı ziyaret eden ve yapılarında su yalıtımı ile ilgili problemler yaşayan tüketiciler de firmamız teknik elemanlarınca doğru çözüm yöntemleri konusunda bilgilendirilmişlerdir.Sektöre kaliteli hizmeti ilke edinen YALTEKS, dağıtımını yaptığı Detay CD’ si ile bu anlayışını devam ettirdiğini göstermiştir. Firmamıza iletilen müşteri memnuniyetleri ve başarılı çalışmalarımızın devamına yönelik dilekler bizleri son derece memnun etmiş, yürümekte olduğumuz yolun doğruluğuna olan inancımızı bir kat daha arttırmıştır.

Yalıtım sektöründeki öncü rolünü kurulduğu 1988 yılından bu yana devam ettiren YALTEKS, bu rolünü yeni yatırımlarıyla devam ettirme kararlılığındadır” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yalteks-yapi-2004-izmir-fuari-nda-ziyaretcilerin-ilgi-odagiydi_21098.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!