Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Konteyner Kentte Yangın
BÖLÜM SPONSORU

Yangını TV'deki Altyazıdan Gördüler

Zincirlikuyu’da bulunan Bellevue Rezidansı’nın 21. ve 22 katında tadilat sırasında çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi. Rezidans’ın en üst katında yaklaşık 8 aydır tadilatı süren 800 metrekarelik dairede işçilerin çalıştığı sırada çıkan yangını söndürmek üzere başta Beşiktaş İtfaiyesi olmak üzere İstinye, Seyrantepe, Beyoğlu, itfaiyeleri

Radikal Gazetesi
Yangını TV'deki Altyazıdan Gördüler

EM>(Fotoğraf: Erhan ELALDI/AA)

Zincirlikuyu’da bulunan Bellevue Rezidansı’nın 21. ve 22 katında tadilat sırasında çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi. Rezidans’ın en üst katında yaklaşık 8 aydır tadilatı süren 800 metrekarelik dairede işçilerin çalıştığı sırada çıkan yangını söndürmek üzere başta Beşiktaş İtfaiyesi olmak üzere İstinye, Seyrantepe, Beyoğlu, itfaiyeleri gönderildi. Ekipler bina içinde bulunan yangın sistemi ile yoğun duman altında Aykut Acarer’e ait penthouse daireye müdahale etti. Bu dairede çalışmakta olan işçiler de tahliye edildi. Aydın Ayaydın, Abdullah Kiğılı, Can Tanrıyar, avukat Harun ve Deniz Tavşancıl gibi tanınmış simaların oturduğu binada alarm sisteminin çalmadığı ve dairelerden duyulmadığı iddia edildi. Binada oturanların yangını TV’lerdeki altyazılar ve komşu binalarda oturanların ikazı ile öğrendikleri belirtildi. Tahliye sırasında binadan çıkanların kedi ve köpeklerini de aldığı görüldü. Yangın başladıktan bir süre sonra otomatik söndürme sistemi devreye girdi ve binadaki 14 kat ve üstündeki tüm daireler su içinde kaldı.

Yangın sonasında konuşan avukat Deniz Tavşancıl binaya girerek daireleri inceledi ve itfaiyenin sularının daireleri ıslattığını söyledi. Deniz Tavşancıl, “İçerideki annem, alarmı duymamış. Yakındaki binada oturanlar telefonla haber vermiş. Bu tür binalar yapılırken söndürme sistemi ile ilgili gerekli araştırmalar belediyeler tarafından yapılmalı. Neler yapılabilir bunu incelemeliler” dedi.

Bu arada yangının başladığı katta izolasyon çalışması yapan dört işçi ifadelerinin alınması için polis tarafından Etiler Polis Merkezi’ne götürüldü. (dha)

ETİKETLER: proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/yangini-tvdeki-altyazidan-gorduler_78411.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!