Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı-Endüstri Merkezi Çok Amaçlı Yeni Merkezinde

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), kurulduğu günden itibaren bulunduğu Harbiye’deki merkez binasından ayrılarak, günümüz gereksinimlerine daha iyi yanıt verebilecek, modern ve daha büyük yeni hizmet binasına taşındı.

yapi.com.tr
Yapı-Endüstri Merkezi Çok Amaçlı Yeni Merkezinde

b>Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), kurulduğu günden itibaren bulunduğu Harbiye’deki merkez binasından ayrılarak, günümüz gereksinimlerine daha iyi yanıt verebilecek, modern ve daha büyük yeni hizmet binasına taşındı.

Yapı-Endüstri Merkezi'nin yeni merkez binasında, açık sistemde tasarlanmış modern bürolar ve yeni bir etkinlik merkezi de yer alıyor. YEM, taşınmayı takip eden 2008 yılı boyunca, periyodik olarak gerçekleştirdiği etkinliklerini daha da artırarak, bu yeni etkinlik mekânını bir yapı bilgi, mimarlık ve tasarım merkezine dönüştürecek.



Yapı-Endüstri Merkezi’nin yeni binasında yer alan etkinlik merkezinde; tiyatro düzeninde 150 kişilik kapasiteye sahip, çok amaçlı kullanıma uygun olarak tasarlanan bir konferans salonu da yer alıyor. Bu salonun içerisinde bulunduğu yaklaşık 1000 m²’lik mekânsa, gerektiğinde toplantı, konferans, workshop, film gösterimleri, sergi, atölye çalışmaları vb. farklı amaçlara da hizmet verebilecek şekilde tasarlandı.


Ekim ayında Beşiktaş’ta şube açmanın heyecanını yaşayan YEM Kitabevi, hem YEM’in Fulya’daki yeni merkez binasında hem de Beşiktaş’taki şubesinde hizmet verecek. Yapı-Endüstri Merkezi bünyesinde yer alan YEM Kitabevi, YEM Bilgi Merkezi, YEM Yayın, YEM Fuarlar bölümleri 07 Ocak 2008 itibarıyla aşağıda yer alan adreste hizmet vermeye devam edecek.

Yapı-Endüstri Merkezi Yeni İletişim Bilgileri:

Fulya Mah. Yeşilçimen Sok.
No: 4 / 430 (Polat Kulesi Yanı)
34394 Şişli / İstanbul

T: (212) 266 70 70
F: (212) 266 70 10

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-endustri-merkezi-cok-amacli-yeni-merkezinde_58072.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!