Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Kataloğu, iPhone ve iPad Uygulamasıyla Mobil Dünyada

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılından bu yana yayımlanan, Türkiye yapı sektörünün en kapsamlı ürün ve malzeme kaynağı Yapı Kataloğu’nun iPhone ve iPad uygulaması, binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sunacak.

yapi.com.tr
Yapı Kataloğu, iPhone ve iPad Uygulamasıyla Mobil Dünyada

apı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1973 yılından bu yana yayımlanan, Türkiye yapı sektörünün en kapsamlı ürün ve malzeme kaynağı Yapı Kataloğu’nun iPhone ve iPad uygulaması, binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden ulaşma olanağı sunacak.

Yapı Kataloğu mobil uygulaması kullanıcılarına, aradıkları bilgiye ulaşmada pek çok kolaylık sağlıyor. Mobil katalogda yer alan ürün, malzeme ve hizmet bilgilerine, ürünü çağrıştıran anahtar kelimeler, ürün veya firma adı ile ulaşılabiliyor.

Yapı Kataloğu’nun iPhone ve iPad uygulamaları sayesinde, katalogda yer alan 1600’ü aşkın firmanın iletişim bilgilerine, hizmetlerine, 7 bin markaya, 30 bine yakın ürünün fotoğraflarına, uygulama detaylarına ve broşürlerine ulaşmak mümkün…

Mobil uygulamada her bir ürün; tanıtım metinleri, kullanım alanları, teknik özellikleri ve uygulama detay ve fotoğraflarıyla yer alıyor. Ayrıca aranan ürüne dair detaylı bilgi almak için mobil uygulamada yer alan “Detaylı Bilgi / Teklif Talep Formu” doldurularak, sistem üzerinden ilgili firmaya iletme olanağı da sağlanıyor.

Yapı Kataloğu iPhone ve iPad uygulaması, internet bağlantısı bulunan tüm mobil araçlara yapikatalogu.com’dan ve iTunes Mağazası’ndan ücretsiz olarak indirilebilir.

Detaylı bilgiye ve uygulamaya ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-katalogu-iphone-ve-ipad-uygulamasiyla-mobil-dunyada_86389.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!