Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Tasarımı Profesyonelleri, Autodesk 2012 Çözümlerinin Sunduğu Fırsatları Keşfettiler

Autodesk’in, yapı tasarımı sektörüne yönelik yeni ürünleri, Autodesk Türkiye dağıtıcısı SAYISAL GRAFİK tarafından 16 - 17 Mayıs tarihlerinde düzenlenen etkinlikle kullanıcılara tanıtıldı. SAYISAL GRAFİK’in çevrimiçi gerçekleştirdiği seminerlerde katılımcılar, Autodesk 2012 ürün ailesi ile gelen yenilikleri ve bu yeniliklerin tasarım ve üretim

yapi.com.tr
Yapı Tasarımı Profesyonelleri, Autodesk 2012 Çözümlerinin Sunduğu Fırsatları Keşfettiler

Autodesk’in, yapı tasarımı sektörüne yönelik yeni ürünleri, Autodesk Türkiye dağıtıcısı SAYISAL GRAFİK tarafından 16 - 17  Mayıs tarihlerinde düzenlenen etkinlikle kullanıcılara tanıtıldı. SAYISAL GRAFİK’in çevrimiçi gerçekleştirdiği seminerlerde katılımcılar, Autodesk 2012 ürün ailesi ile gelen yenilikleri ve bu yeniliklerin tasarım ve üretim süreçlerine sunduğu sınırsız fırsatlar dünyasını keşfettiler.

19 yıldır Autodesk dağıtıcısı olan SAYISAL GRAFİK’in sabah ve öğleden sonra iki oturum halinde gerçekleştirdiği toplantıda katılımcılar, fikirleri daha tasarım aşamasındayken gerçek dünyada üretilmişçesine görmenin, analiz etmenin ve simülasyonunu gerçekleştirmenin nasıl mümkün olduğuna ve çalışma süreçlerine neler katabileceğine tanıklık ettiler.

İlk gün

İlk gün, yapı tasarımı profesyonelleri, SAYISAL GRAFİK İş Geliştirme yönetmeni Süleyman Sağdıç’ın sunumu ile Autodesk 2012 ürün ailesini ve Autodesk’in BIM (Yapı Bilgi Sistemi) çözümlerine getirdiği yenilikleri derinlemesine izleme şansı buldular. Sağdıç, BIM ile (Yapı Bilgi Sistemi), tasarım kararlarının sonuçlarını binayı inşa etmeden önce daha detaylı görmenin, bina performansını analiz etmenin ve böylece maliyetli hataları önlemenin nasıl mümkün olduğunu aktardı. Sunumun sonunda Sağdıç, Autodesk’in bu yıl içinde duyurduğu Tasarım Suitlerinin “bedelsiz” olarak nasıl edinileceğinin bilgisini de verdi.

Autodesk ürünlerinin Türkiye Dağıtıcısı SAYISAL GRAFİK’ten mimar Ufuk Aydın da, Revit tabanlı yazılımların BIM sisteminde nasıl bütünleştiğini gösterip sonrasında gerçek zamanlı proje paylaşımı için geliştirilen Autodesk Navisworks yazılım ailesi ve mimarların, sürdürülebilir yapı için gereken analizleri gerçekleştirebilecekleri Autodesk Ecotect yazılımının tanıtımını yaptı.

İkinci gün

İkinci gün ise, Autodesk Altyapı Çözümleri 2012 çevrimiçi seminerinde; altyapı profesyonelleri , SAYISAL GRAFİK İş Geliştirme yönetmeni Kıvılcım Tezan Ocak’ın Autodesk’in Altyapı BIM (Yapı Bilgi Sistemi) konusunda sunduğu çözümleri ve Autodesk Altyapı 2012 Çözümleri ürün ailesi ve yeni gelen özellikleri izleme şansı buldular. Autodesk çözümlerinin kavramsal tasarım aşamasından detaylı tasarıma,  inşadan yönetime kadar projenin tüm aşamalarında proje ekibinin bir arada çalışmasına nasıl yardımcı olduğu ve 3 boyutlu model tabanlı bir çözümle çalışmanın getirdiği yararlar konusunda bilgi sahibi oldular.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-tasarimi-profesyonelleri-autodesk-2012-cozumlerinin-sundugu-firsatlari-kesfettiler_87587.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!