Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Türkçe Autodesk Revit Architecture 2013 Kitabı Çıktı

Kitap, okurlarının daha önce hiçbir CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) kullanmamış olsalar bile Revit Architecture 2013’e kolayca hakim olabilmelerini hedefliyor. Kitabın sonlarında, gerçek uygulama ve projelerden verilen örneklerle, anlatılan konular somutlaştırılmış ve okura zengin örnekler sunulmuş.

yapi.com.tr
2 Türkçe Autodesk Revit Architecture 2013 Kitabı Çıktı

Gökalp Baykal tarafından hazırlanan Türkçe Autodesk Revit Architecture 2013 kitabı çıktı. Pusula Yayıncılık ile Autodesk’in Türkiye yetkili dağıtıcısı Sayısal Grafik’in işbirliğinin bir ürünü olan kitap, okurlarının daha önce hiçbir CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) kullanmamış olsalar bile Revit Architecture 2013’e kolayca hakim olabilmelerini sağlamayı hedefliyor. Kitabın sonlarında, gerçek uygulama ve projelerden verilen örneklerle, anlatılan konular somutlaştırılmış ve okura zengin örnekler sunulmuş.

Revit Architecture, mimarinin yanı sıra, peyzaj mimarlığı, arazi modelleme, iç mimarlık, inşaat mühendisliği (özellikle taşıyıcı sistem çizimi ve detaylandırma) gibi alanlarda, mekân (iç ve dış) modellemenin kullanıldığı bütün sektörlerde de yaygın olarak kullanılıyor. Milyonlarca kullanıcı tarafından 2 ve 3 boyutlu sunumlar yapmak için de kullanılan Revit, AutoCAD, SketchUp gibi tasarım programlarıyla, Revit Structure adlı mühendislik yazılımıyla da uyumlu.

Gökalp Baykal

1959 yılında Trabzon’da doğdu, Saint-Benoit Fransız kolejinin ardından 1982’de DGSA Mimarlık Yüksek Okulunu bitirdi. 1984’de İTÜ’de yüksek lisansını tamamladı. Yazarlık hayatına bir müzik yazarı olarak başladı. İlk kitabı 'Bir Şarkı Irmağı: Bob Dylan', 1985 yılında Stüdyo İmge’den yayımlandı. Bunu, 1990 yılında 'Bob Dylan: Sonsuza Dek Genç' izledi. 1982-90 arası aktif olarak mimarlık yaptı; daha sonra mimari faaliyetlerini giderek azalttı. 1990-95 arası İnşaat Malzemeleri Ve Uygulamaları, CAD Plus, Macintosh Dünyası gibi teknik dergilerde çeşitli idari görevler aldı. Günümüze değin BT Haber, PC World, Stüdyo İmge ve Roll gibi çok sayıda dergide farklı konularda yazıları çıktı. Üçüncü 'Bob Dylan kitabı', Everest tarafından yayımlandı (2003). Bilgisayar destekli tasarım ve görüntü işleme üzerine, Pusula Yayıncılık’tan çok sayıda kitabı okurla buluştu; özellikle AutoCAD ve Photoshop kitapları çok popüler oldu. Halen Yeditepe Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinde öğretim görevlisi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkce-autodesk-revit-architecture-2013-kitabi-cikti_102651.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • revit kullanıcısıyım, KTÜ 80 mezunuyumkendimde Trabzonluyum, Gökalp Baykalın önceki kibabını da almıştım revitle ilgili yararlı bir iş yapmış anlatımı kolay anlaşılabilir gerçekten iyi bir hizmet yaptığına inanıyorum, 2013 REvit Architecture kibanının Türkçesinin hazırlanmasına sevindim henüz yeni versiyonu elimde programın yok 2012 kullanıyorum , bazı ileri düzeyde bilgiye de ihtiyaç duyuyorum kitap hakkında bilgi cd videosu varmı ? ödemeli olarak kitabı almak istiyorum , ya da kendim istanbul kadiköy yakasında yaşıyorum hangi kitap evinden satın alabilirim, nerde satılıyor YANITLA

    buket gül 2.11.2012

    Merhsbs, www.yemkitabevi.com sitesinden kısa bir üyelik oluşturarak kitabı satın alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bgul@yem.net adresine mail atabilirsiniz. Bilginize.

2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!