Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Ürünleri Konferansı 2008'de Bunlar Konuşuldu

Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle, ÇİMSA ve VitrA ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Yapı Ürünleri Konferansı 2008", Türkiye'de ve dünyada kendi konularında fikir öncülüğü yapan uzmanları ağırladı. Her yıl düzenlenmesi planlanan bu konferans serisinin ilkinde, yapı sektöründe dünden bugüne değişen trendler, markalaşma,

yapi.com.tr
Yapı Ürünleri Konferansı 2008'de Bunlar Konuşuldu

Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle, ÇİMSA ve VitrA ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Yapı Ürünleri Konferansı 2008”, Türkiye’de ve dünyada kendi konularında fikir öncülüğü yapan uzmanları ağırladı. Sektörün çeşitli yönlerinin çok sayıda aktörle birlikte tartışıldığı, her yıl düzenlenmesi planlanan bu konferans serisinin ilkinde, yapı sektöründe dünden bugüne değişen trendler, markalaşma, etkin ve fark yaratan pazarlama yolları ile mevcut küresel krizin sektör üzerindeki etkileri ve mücadele stratejileri, yerli ve yabancı pek çok uzmanla gündeme taşındı.

Üretici firmalar ile mimar, kullanıcı ve uygulayıcıyı, yani tüm “karar vericileri” bir araya getiren konferansta, "stratejik pazarlama", "tanıtım ve satış", "marka ve müşteri" kavramlarında yaşanan hızlı değişime öncülük etmenin yolları ve başarılı uygulamaları ele alındı. Konferansta aynı zamanda yapı malzemesi üreticisi, mimar ve müteahit bir araya getirilerek, mevcut iletişimsel ve yönetimsel açmazların aşılması adına bir tartışma platformu oluşturuldu. Yapı Ürünleri Konferansı 2008'e damgasını vuran hakim tartışma güzergahı ise, hiç şüphesiz küresel kriz oldu. Dünyada yapı ve gayrimenkul sektörlerinde geçtiğimiz 20 yıla dair bir döküm ve değerlendirmenin ortaya konulduğu konferansta, Türk yapı sektörünü bekleyen zorluklar öngörülerek "krizi fırsata dönüştürme" stratejileri paylaşıldı.

Açılış konuşmaları Odak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Semra Sevinç ve Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol tarafından yapılan konferansın ilk konuşmacısı, "Yapı Sektöründe Hızlı Değişimleri Yönetmek" başlıklı sunumu ile Mark Matteson oldu. Amerika yapı sektörünün en önemli danışmanlarından biri olan Matteson, Amerikan yapı sektörünün en başarılı firmalarından örnekler verdiği konuşmasında, yapı sektöründe özellikle değişim kavramının altını çizdi. Matteson, dinamik fikirleriyle şirketlerin uzun vadeli stratejiler geliştirmeleri, yenilikçilik kuralları ve hedefe ulaşma konularını ele alırken, zamansız işletme prensiplerini de ortaya koydu.

"Yapı Ürünleri Konferansı 2008" programı çerçevesinde gerçekleştirilen ilk oturum, "Yapı Ürünleri Sektöründe Geleceği Şekillendirecek Trendler" başlığını taşıyordu. Dünden bugüne yapı ürünlerinde yaşanan temel değişimler ve gelecek beklentilerinin masaya yatırıldığı oturumu Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol yönetti. Oturuma; "Yapı Ürünleri Sektörü Tarihine Genel Bir Bakış" başlıklı konuşmasıyla YEM Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol, "Geleceğin Yapı Anlayışına Yolculuk... Yeşil Binalar" başlıklı konuşmasıyla Alarko-Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, "Yapı Ürünlerini Yarınlara Taşıyacak Yenilikler" başlıklı konuşmasıyla Jotun Boya CEO’su Şükrü Ergün, "Yapı Ürünlerinde Temel Öğe Olarak Tasarım" başlıklı konuşmasıyla Kaleseramik Genel Koordinatörü Bahadır Kayan ve "Yapı Ürünlerinin Yapı Taşı; Yenilikçilik ve Estetik Üzerine" başlıklı konuşmasıyla Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu katıldı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-urunleri-konferansi-2008de-bunlar-konusuldu_64785.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!