Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Yapıchem’de Üst Düzey Atama

Selçuk Tuygun, Yapıchem Çimento Kimyasalları İş Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine başladı.

yapi.com.tr
Yapıchem’de Üst Düzey Atama

Selçuk Tuygun, yapı kimyasalları sektöründe beton, çimento ve inşaat kimyasalları ürün gruplarıyla pazarın bütününe hitap eden Yapıchem Kimya’da Çimento Kimyasalları İş Geliştirme Direktörü oldu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunu olan Selçuk Tuygun, daha önce Chryso-Kat Katkı Malzemeleri A.Ş. Üretim Sorumlusu, İdea Yapı Kimyasalları A.Ş. Kurucu Ortağı ve Çimento Kimyasalları Satış Pazarlama Müdürü, BOS Yenilenebilir Enerji A.Ş. Kurucu Ortaklığı gibi sektörel birçok alanda görev aldı.

Tuygun, Yapıchem’de, inovasyon ve teknoloji odaklı vizyonu ile yerel ve küresel pazarda; çimento endüstrisine yönelik yenilikçi yaklaşımlarıyla satış ve ürün geliştirme konularında katkı sağlayacak.

 

*

Yapıchem Kimya Hakkında

2011 yılında kurulan Yapıchem Kimya Sanayi A.Ş. Türkiye’deki geniş üretim ağı, inovasyon ve teknoloji odaklı vizyonu ve her yıl genişleyen uluslararası bayi ağı ile küresel pazarda Beton, Çimento ve İnşaat sektörlerine yüksek kaliteli özel kimyasallar tedarik etmektedir. %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olan Yapıchem Kimya; Türkiye sınırları içinde stratejik noktalarda faaliyet gösteren, yıllık toplam üç yüz bin tonluk üretim kapasitesine sahip üretim sahaları, en gelişmiş teknolojik imkânlar ile donatılmış Beton, Çimento ve Ar-Ge laboratuvarları ve konusunda uzman geniş teknik kadrosu ile müşterilerinin özel ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve performansı yüksek çözümler üretmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapichemde-ust-duzey-atama_201950.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!