Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yavuz Eroğlu, Yeniden PAGEV Başkanlığına Seçildi

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu, yapılan genel kurulda oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

yapi.com.tr / AA
Yavuz Eroğlu, Yeniden PAGEV Başkanlığına Seçildi

PAGEV'den yapılan açıklamada, vakfın 29. Genel Kurulunun PAGEV Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildiği belirtildi.

Başkan, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin seçildiği genel kurula tek liste ile giren mevcut başkan Yavuz Eroğlu, oy birliği ile güven tazeledi. PAGEV Başkan Yardımcılığı görevini Ahmet Meriç ile Ali Zeki Karadeniz üstlendi.

Etkinlikte konuşan Eroğlu, son 3 yılda imza attıkları faaliyetlerden bahsederek, sektör için önemli işler yaptıklarını ancak daha yürüyecek yollarının olduğunu, PAGEV'in güçlenerek sektöre daha fazla katkı sağlaması için ekip olarak gelecek dönemde daha çok çalışacaklarını aktardı.

Misyonlarını yerine getirmek için gece gündüz proje üretmeye devam edeceklerini kaydeden Eroğlu, herkesle uyum içerisinde çalışarak çözüm odaklı yaklaşımlar üretmek için bu görevde olduklarını bildirdi.

Eroğlu, "Sektörün zararına olacak hiçbir adıma izin vermedik, vermeyeceğiz. Birlikte daha güçlüyüz. Önümüzdeki dönemde de çözüm odaklı projelerimizle sektörün önünü açmaya ve ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yavuz-eroglu-yeniden-pagev-baskanligina-secildi_156236.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!