Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YEM Kitabevi'nde "Mimarın Seçimi"

YEM Kitabevi, yemkitabevi.com adresindeki sanal satış mağazasında ünlü mimarların kitap seçimlerini yayınlamaya başladı. Belirli bir periyot içinde yeni isimler ve yeni okuma listeleriyle zenginleşecek 'mimarın seçtiklerii' uygulaması için tanınmış mimarlardan seçtikleri 10 kitap adı istendi. Mimarların özgeçmişlerinin de bulunacağı bölümde, hem

yapi.com.tr
YEM Kitabevi'nde "Mimarın Seçimi"

STRONG>YEM Kitabevi, yemkitabevi.com adresindeki sanal satış mağazasında ünlü mimarların kitap seçimlerini yayınlamaya başladı. Belirli bir periyot içinde yeni isimler ve yeni okuma listeleriyle zenginleşecek 'mimarın seçtikleri' uygulaması için tanınmış mimarlardan seçtikleri 10 kitap adı istendi. Mimarların özgeçmişlerinin de bulunacağı bölümde, hem mimarın kendi kitaplarına hem de okuyucular için seçtikleri kitaplara ulaşılabilecek.

Örnekleri amazon, idefix gibi diğer sanal kitap satış sitelerinde de uygulanan 'Yazarın Seçimi', 'Sizin İçin Seçtiler' gibi başlıklar altında yayınlanan kitap listelerinin, okuyucuya izlediği ve beğendiği yazarın okuma seçimlerini öğrenme olanağı verme, referans alma olanağı sağlama, gündemde olmayan ancak içeriği halen önemli metinlerin yeniden gündeme gelmesini sağlama, yazarla okuyucu, okuyucuyla site arasında interaktif bir ilişki gelişmesini sağlama gibi gibi işlevleri var.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-kitabevinde-mimarin-secimi_74571.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!