Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YEM, Material ConneXion® İstanbul’u Kuruyor

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli merkezi Material ConneXion® ile İstanbul ofisini kurmak üzere işbirliği anlaşması imzaladı. Yapı dünyasının bilgi merkezi YEM, Fulya’daki binasında kuracağı Material ConneXion® İstanbul ile ülkemizdeki mimarlıktan tekstile, grafikten sanata, modadan ulaşıma kadar pek

yapi.com.tr
2 YEM, Material ConneXion® İstanbul’u Kuruyor

A href="http://www.yem.net" target=_blank>Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en büyük ve önemli merkezi olan Material ConneXion® ile işbirliği anlaşması imzaladı. 'Material ConneXion® İstanbul' adıyla kurulacak merkez, YEM’in Fulya’daki binasında hizmet verecek. Material ConneXion® İstanbul, 100 ilham verici ve yenilikçi malzemeden oluşan ilk sergisini, 27 Nisan- 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında 34. Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da düzenleyecek.

Yapı dünyasının bilgi merkezi olarak 43 yıldır aralıksız bilgi hizmeti sunan, bu alanda pek çok 'ilk'i hayata geçiren, etkinlikleri ile uluslararası yenilik ve teknolojileri ülkemize taşıyan, sektörün tasarımdan üretime, inovasyondan uygulamaya, sürdürülebilirliğe kadar pek çok alanda gelişmesine destek olan YEM, yapı dünyasındaki bilgi birikimi ve deneyimini Material ConneXion® İstanbul projesi ile mimarlıktan kentsel tasarıma, peyzajdan içmimarlığa, çevresel grafik tasarımından sanata ve sanatçıya, illüstrasyondan endüstri ürünleri tasarımına, moda tasarımından tekstile ve ulaşıma, daha geniş alanlara taşıyor.

Yenilikçi malzeme alanında dünyanın yakından takip ettiği Material ConneXion® New York, Bangkok, Köln, Daegu ve Milano ofislerinden sonra, şimdi de İstanbul’da açılan malzeme kütüphanesi ile ülkemizdeki tasarımcılar, malzeme üreticileri, akademisyenler, inovasyon ve tasarım liderleri için önemli bir platform yaratılacak, Türk tasarım dünyasının yeni jenerasyon ürünlerle tanışmasına katkı sağlanacak.

Material ConneXion®, 5.000’den fazla yenilikçi malzeme örneği bulunduran malzeme kütüphanesi, disiplinlerarası uzmanlarıyla verdiği danışmanlık hizmeti, güncel malzeme ve teknoloji araştırma raporları, tüm dünyadaki yenilikçi malzeme bilgilerine ulaşımı sağlayan online veritabanı ve bu alandaki tüm ilgililerin yakından takip ettiği eğitim programları ve yayınlarıyla bilim ve tasarım arasında köprü oluşturuyor.

1997 yılında Amerika'da George M. Beylerian tarafından kurulan, New York merkezli Material ConneXion®, “Her fikrin bir malzeme çözümü vardır” görüşüyle çalışmalarını dünyanın 6 ayrı noktasındaki ofisleriyle sürdürüyor. Material ConneXion® İstanbul malzeme kütüphanesinde, 500 yeni malzemenin sınıflandırılmış bir derlemesinin yanısıra online veri tabanı üzerinden 5.000’in üzerinde malzemeye anında erişim hizmeti sunulacak; ayrıca firmalara özel proje hizmeti verilecek; tasarım konferansları ve sergiler düzenlenecek. Profesyonellere projeleri veya ürünleri için yeni malzemeler bulmada ve malzeme üreticileri ile kullanıcılar arasında iletişim kurmada bilgi ve danışmanlık hizmetleri sunacak.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-material-connexion-istanbulu-kuruyor_86687.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • bize malzemeleri yakından tanıma fırsatını sunduğunuz için teşekkürler:) YANITLA
  • YEM'e yakışır akılcı bir adım.Başarılarınızın devamını dilerim. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!