Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2011, 27 Nisan’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde

Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece'de gerçekleştirilecek. "Konuk Ülke Rusya" projesi ve EKODÜNYA Fuarı eşliğinde kapsamını

yapi.com.tr
Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2011, 27 Nisan’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde

4 yıldır Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından ve sektör profesyonellerinin verdikleri destekle yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren, Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek.

Her geçen yıl büyüyerek sektöre olan katkısını büyüten fuar bu yıl, binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmeti 81.000 metrekare alanda, bin 100 katılımcı firma ve 110.000 ziyaretçiyle buluşturacak. Dünyanın lider fuarcılık firmaları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri sonucunda etki alanını genişleten Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, bu yıl iki yeni etkinliği de beraberinde getirecek: “Konuk Ülke Rusya” Projesi ve “EKODünya Fuarı”

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da Büyük Yenilikler!

Konuk Ülke Rusya Projesi: Yapı Fuarı İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlenecek olan “Konuk Ülke Projesi”, sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak için bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un 2011 yılında ağırlayacağı konuk ülke ise Rusya olacak.

Bu kapsamda, fuar öncesinde ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke iş adamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

EKODünya Fuarı: Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan EKODünya Fuarı’nda, çevre dostu binalar, malzemeler, teknolojiler, alternatif enerji ve iklimlendirme sistemleri tanıtılacak. Fuar, “sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen alternatif enerji kaynakları, atık yönetimi ve ekolojik yapı elemanları” sektörlerini buluşturacak ilk ve tek, en kapsamlı etkinlik olma özelliğini taşıyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild 2011’in genişleyen fuar alanında özel bir bölümde gerçekleştireceği “EKODÜNYA Çevre Dostu Binalar, Malzemeler, Teknolojiler, Alternatif Enerji ve İklimlendirme Sistemleri Fuarı”, “sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen alternatif enerji kaynakları, atık yönetimi ve ekolojik yapı elemanları” sektörlerini buluşturacak ilk ve tek etkinlik olacak.

EKODünya Fuarı, Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul içerisinde yer alan 11A Salonu’nda, çevreye duyarlı yapılaşmanın uygulanabilirliğini göstermek amacını taşıyan etkinlikler ve malzeme sergilemeleri ile yer alacak. Fuarın özel etkinlik alanında ise sürdürülebilirlik perspektifinde; ulaşımdan, enerjiye, tasarımdan, planlamaya kadar pek çok konu başlığında etkinlik düzenlenecek ve Türkiye’de sürdürülebilirlik alanında çalışan sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve firmalar, konu ile ilgili gelişmeleri, yeni yaklaşım, teknoloji ve uygulamaları ziyaretçiler ile paylaşacaklar.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-fuari-turkeybuild-istanbul-2011-27-nisanda-tuyap-fuar-ve-kongre-merkezinde_87015.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!