Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER Ersa, Envelope bekleme koltuğu

Design Turkey Sergisi, İmob...

YEM ve İngiliz ITE Group, 'Yapı Fuarları - Turkeybuild' için İşbirliği Yapıyor

Yapı-Endüstri Merkezi'nin (YEM) fuarcılık organizasyonlarını yürüten şirketi YEM Fuarcılık A.Ş.’nin yüzde 60 hissesi, ITE Group’un oldu. İmzalanan ortaklık anlaşması ile Yapı Fuarları - Turkeybuild, Rusya ve BDT başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında başarılı fuar organizasyonları düzenleyen ITE Group’un bilgi ağını Türk yapı sektörüne

yapi.com.tr
YEM ve İngiliz ITE Group, 'Yapı Fuarları - Turkeybuild' için İşbirliği Yapıyor

Foto: ITE Group CEO’su Russell Taylor, Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol, Yapı-Endüstri Merkezi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay

Türk yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), dünyanın lider fuar organizasyon firmalarından ITE Group ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre, YEM’in fuarcılık organizasyonlarını yürüten şirketi YEM Fuarcılık A.Ş.’nin yüzde 60 hissesi, 40,6 milyon TL karşılığında ITE Group’un oldu. Anlaşmayla Yapı Fuarları - Turkeybuild, artık Türk yapı sektörünü dünya pazarlarında da temsil edecek.

Sektörün ve bölgenin en önemli stratejik işbirliği olan anlaşma, Yapı Fuarları - Turkeybuild’in uluslararası ziyaretçi sayısının artırılmasına, fuar katılımcılarının ITE Group’un küresel ağında yer alan pazarlardan etkin olarak faydalanmasına, katılımcı firmaların fuardan aldıkları uluslararası hizmetlerin zenginleşmesine katkıda bulunacak. Türkiye genelinde yürüttüğü tanıtım ve duyuru çalışmaları ile etkisini her geçen yıl güçlendiren Yapı Fuarları - Turkeybuild, yeni iş ortaklığı sayesinde uluslararası ölçekteki tanıtım çalışmalarını da artıracak. Yapılan anlaşma ile dünyanın en büyük iş ağlarından birinin parçası olan Yapı Fuarları - Turkeybuild, hem Türkiye hem de hedef pazarlardaki iş fırsatlarını artırmak için çalışmalar yürütecek.

12 ülkede yılda 190 fuar düzenleyen ve 14 ülkede 25 ofisten oluşan küresel bir ağa sahip ITE Group, bu anlaşma ile yapı fuarları alanında lider olduğu Rusya ve BDT pazarlarındaki etkinliklerin doğal tamamlayıcısı olan Türkiye ve çevresindeki pazarlara Yapı Fuarları - Turkeybuild ile ulaşmış olacak. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, ITE Group’un düzenlediği ve dünyanın en büyük yapı fuarlarından biri olan Mosbuild’den sonraki en büyük etkinliği olacak.

YEM Fuarcılık A.Ş, güçlü portföyü, profesyonel ekibi, ayrıca YEM tarafından sağlanan bilgi hizmetleri ve 43 yıllık tecrübesini; ITE Group’un sağlayacağı güçlü küresel ağ ile birleştirerek, fuar katılımcılarına ve sektöre yeni iş fırsatları yaratacak.

"Yapı Fuarları - Turkeybuild’in ITE portföyüne eklenmesi, lider pozisyonda olma stratejimizle örtüşüyor"

İmza töreninde konuşan ITE Group CEO’su Russell Taylor; "Yapı Fuarları - Turkeybuild ve özellikle de Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı fuarları organizasyonunda Türkiye'de lider konumdadır. Üç şehirde düzenlenen Yapı Fuarları - Turkeybuild’in ITE portföyüne eklenmesi, bizim için temel teşkil eden endüstrilerde lider pozisyonda olma stratejimizle de bu nedenle örtüşmektedir. ITE, yapı fuarları konusunda ciddi bir portföye ve bu portföyü destekleyen önemli bir uluslararası katılımcı tabanına sahip” dedi.

"İşbirliğimiz, yabancı sermaye yatırımları açısından da sektörümüz için çok önemli"

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay ise anlaşmaya ilişkin görüşlerini şu şekilde paylaştı:

“Yapı Fuarları – Turkeybuild, YEM’in 35 yıldır emek verdiği bir marka. Fuarlarımız, yapı sektörünün tarihsel gelişimine paralel olarak büyüdü. Bu süreçte bilgi merkezi kimliğimizle sektörü geliştirecek, sektöre yeni pazarlar ve iş fırsatları yaratacak platformlar oluşturduk. Fuarlarımızı, bu bilgi birikimi ile sürekli besledik. Yapı Fuarları - Turkeybuild, bugün Türkiye’nin ve bölgenin en büyük ve en güçlü fuarları olurken uluslararası arenada da Turkeybuild ismi güçlü bir marka oldu. Yabancı sermayenin ülkemize yatırım yapması açısından da bu işbirliği sektörümüz adına büyük önem taşıyor. Yapı Fuarları - Turkeybuild bu iş ortaklığı ile uluslararası çok güçlü bir ağın parçası olacak. Bu birlikteliğin katılımcılarımıza, ziyaretçilerimize ve sektöre olumlu katkılar sağlayacağına inancımız tamdır”.



Yapı Fuarları - Turkeybuild

Yapı Fuarları - Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Türkiye’nin ve bölgelerinin lider fuarlarını oluşturuyor.  Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmayı başarıyor. Yapı Fuarları - Turkeybuild sektöre yeni ihracat kapıları açıyor, yeni işbirlikleri ve satınalmalar için fırsatlar yaratıyor. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı ortalama 180.000 ziyaretçiyi buluşturuyor. Bu kapsamda ülkedeki en büyük yapı buluşması olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor.

ITE

Uluslararası düzeyde 900’ün üzerinde çalışan, 12 ülkede yılda 190 fuar, 14 ülkede 25 ofisten oluşan küresel ağ. 1991 yılında kurulmuş olan ITE, aralarında Rusya, Türkiye, Hindistan ve BDT ülkelerinin bulunduğu yükselen pazarlarda organize ettiği fuar ve konferanslarla dünyanın öncü organizatör kuruluşları arasında yer almaktadır. ITE’nin küresel ofis ağı ve temsilcilikleri gerek yerel gerekse küresel hizmet ve uzmanlık sağlama konusunda aralarında yapı & iç dekorasyon, enerji, turizm gıda & içecek sektörlerinin bulunduğu geniş bir endüstri yelpazesinde fuar ve etkinlik faaliyetlerini yürütmektedir.

Türkiye’de Ankomak (inşaat makineleri), EMITT (turizm), GIDA (gıda), IMOB (mobilya) ve TUROGE (enerji) fuarlarıyla faaliyetlerini sürdüren ITE, her yıl aralarında Rusya’nın en büyük fuarı olan Mosbuild ile beraber sayısı 15’i bulan yapı & iç dekorasyon fuarları düzenlemektedir. Uluslararası Fuar Kuruluşu (UFI) ve birçok ticaret fuarı kuruluşunun da üyesi olan ITE, nüfuzlu kitlelerin ve özel sektörün sürekli desteğini her yıl düzenlediği fuar ve etkinliklerinde görmektedir.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-ve-ingiliz-ite-group-yapi-fuarlari---turkeybuild-icin-isbirligi-yapiyor_88285.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!