Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Prova
BÖLÜM SPONSORU

Design Turkey Sergisi, İmob Ofis Mobilyaları Fuarı'nda

2012 yılının son günlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen Design Turkey Ödülleri'nde ofis ve ev mobilyası kategorisinde ödül alan tüm tasarımlar, İmob OFFİCEXPO Ofis Mobilyaları Bölümü’nde fuar süresince ana fuayede sergilenecek.

yapi.com.tr

Sergiler

Design Turkey Sergisi, İmob Ofis Mobilyaları Fuarı'nda Ersa, Envelope bekleme koltuğu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 29 Ocak 2013
BİTİŞ TARİHİ: 2 Şubat 2013
YER: İstanbul Fuar Merkezi, CNR EXPO, Hall 9-10
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Ekonomi Bakanlığı, TİM ve ETMK işbirliğiyle düzenlenen TURQUALITY® programı kapsamında

+ Ajandama Ekle

Ofis Mobilyaları alanında Üstün Tasarım Ödülü alan 2, İyi Tasarım Ödülü alan 9 ve Ev Mobilyaları alanında İyi Tasarım Ödülü alan 7 tasarım, Ofis Mobilyaları Fuarı’nı gezenler tarafından görülebilecek.

Son yıllarda tasarıma verilen değer, düzenlenen yarışmalarla kendini gösteriyor. Artık hemen hemen her sektörde üretim yapan firmalar, ürettikleri tasarımlarla yurt içinde ve dışında düzenlenen çeşitli tasarım yarışmalarına katılıyor. Kazanılan ödüllerin sayısı da her geçen gün artıyor.



Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle bir TURQUALITY® programı etkinliği olarak düzenlenen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri", her geçen yıl daha fazla ilgi görüyor.

Bu yıl Design Turkey’e 13 sektörden toplam 410 başvuru yapıldı. Dünyaca ünlü tasarım uzmanlarının, ön elemeyi geçen 365 endüstriyel tasarımdan 90’ı ‘İyi Tasarım’, 14’ü ise 'Üstün Tasarım' ödülüne layık görüldü. Toplam 19 ‘Kavramsal Tasarım’ başvurusundan ise 2’si ödül almaya hak kazandı. Projeye en fazla katılım 70 tasarım ile ev mobilyası, 59 tasarım ile ev ve büro malzemeleri, 51 tasarımla da ambalaj sektöründen oldu.



Büro ve ev mobilyası katagorilerinde Üstün Tasarım Ödülü alan 2 ve İyi Tasarım Ödülü alan toplam 16 tasarım, İmob OFFICEXPO Ofis Mobilyaları Bölümü’nde fuar süresince ana fuayede sergilenecek.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/design-turkey-sergisi-imob-ofis-mobilyalari-fuarinda_104116.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!