Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeni Bakan Yıldız AKSA’dan Habersiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Antalya’da bütün gününü AKSA Enerji’nin patronu Mehmet Kazancı ile geçirdi. Ancak basın mensuplarının AKSA’nın davalık olan yatırımına ilişkin sorularına “Konuyu bilmiyorum” yanıtı verdi.

Cumhuriyet Gazetesi
Yeni Bakan Yıldız AKSA’dan Habersiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Antalya’da bütün gününü AKSA Enerji’nin patronu Mehmet Kazancı ile geçirdi. Ancak basın mensuplarının AKSA’nın davalık olan yatırımına ilişkin sorularına “Konuyu bilmiyorum” yanıtı verdi. Yıldız’ın, işadamlarıyla yaptığı basına kapalı toplantıda nükleer enerji santralları kurulmasında ısrarlı olduklarını söylediği öğrenildi.

AB’nin doğalgaz endüstrisi ve gaz birlikleri ile diğer uluslararası kuruluşları temsil eden Eurogas’ın Antalya’da düzenlenen genel kurul toplantısına katılan Yıldız, daha sonra enerji konusunda yatırım ve mühendislik hizmeti veren 30 kadar işadamıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKSA Enerji’ye ilişkin mahkemenin mühürleme kararlarına karşın çalışmalarına devam ettiğinin anımsatılması üzerine Yıldız, “Ben o konuyu bilmiyorum. Mahkemeye intikal ettiyse, yorum yapmamız da doğru olmaz” yanıtını verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yeni-bakan-yildiz-aksadan-habersiz_69054.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!