Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeni Nesil Duvar Kağıtlarını Tanıttı

Sektördeki 35'inci yılını kutlayan Niş Duvar Kağıtları, bu yıl 15'incisi düzenlenen Yapı Fuarı İzmir 2009'da yeni nesil duvar kağıtlarıyla Avrupa modasını Türkiye'ye taşıdı. Fuara katılan 250 firma arasından şık ve amaca hizmet eden özel tasarımlı standıyla bu yıl 3'üncülük ödülü de kazanan Niş Duvar Kağıtları, geniş ürün yelpazesiyle göz

Yeni Asır Gazetesi
Yeni Nesil Duvar Kağıtlarını Tanıttı

Sektördeki 35'inci yılını kutlayan Niş Duvar Kağıtları, bu yıl 15'incisi düzenlenen Yapı Fuarı İzmir 2009'da yeni nesil duvar kağıtlarıyla Avrupa modasını Türkiye'ye taşıdı. Fuara katılan 250 firma arasından şık ve amaca hizmet eden özel tasarımlı standıyla bu yıl 3'üncülük ödülü de kazanan Niş Duvar Kağıtları, geniş ürün yelpazesiyle göz doldurdu.

Tek çatı altında

Niş Duvar Kağıtları'nın ortaklarından Ömer Kabadayı, Avrupa'nın önde gelen duvar kağıdı ve dekorasyon firmalarını tek çatı altında topladıklarını; İtalyan Parato Group, Belçika'lı Grandeco, Fransız Texam ve Lutece, İngiliz Newmor, İspanyol Linea ve Alman Papermoon firmalarının Türkiye distribütörlüklerini üstlendiklerini söyledi.

Ürünlerin büyük bir bölümünün yıkanabilir ve silinebilir özellikte olduğunu dolayısıyla uzun yıllar kullanılabildiğini belirten Kabadayı, duvar kağıtlarının kullanılan cam elyaf tabanlı non woven teknolojisi sayesinde kolay takılıp sökülebildiğini vurguladı. "Bugün birçok mimar, iç mimar ve dekoratör, duvar kağıtlarını, konut, otel, hastane, sinema, tiyatro, konferans salonu, cafe, bar, restoran gibi farklı mekanların iç duvarlarında güvenle kullanıyor" bilgisini veren Ömer Kabadayı, yurtçapındaki 100 bayiyle tüketiciye doğru ve kaliteli ürünler sunduklarını kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yeni-nesil-duvar-kagitlarini-tanitti-_73402.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!