Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yenişehir, İstanbul'un Anadolu'ya ve Dünyaya Açılan Penceresi Olacak

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında kurulacak olan yeni şehirlerden ilki Tuzla Orhanlı’da hayata geçiyor. TEM, E-5 ve 3. Köprü Bağlantı Yolları’nın kesiştiği noktada yer alan ayrıca yapımı düşünülen Sabiha Gökçen Havaalanı 2. Pisti’nin kenarında kurulan Yenişehir, kara, deniz ve havayolu taşımacılığının merkezi olacak

yapi.com.tr
Yenişehir, İstanbul'un Anadolu'ya ve Dünyaya Açılan Penceresi Olacak

İş dünyasının yanı sıra ticaret, sosyal ve kültürel hayatın kalbi, önümüzdeki dönemde Tuzla Orhanlı’da kurulacak Yenişehir’de atacak.  Yenişehir adeta İstanbul’un ve Marmara Bölgesi’nin yeni çekim merkezi olacak. TEM, E-5 ve 3. Köprü Bağlantı Yolları’nın kesiştiği noktada yer alan, ayrıca yapımı planlanan Sabiha Gökçen Havaalanı 2. Pisti’nin kenarında kurulan Yenişehir, İstanbul’un Anadolu’ya ve dünyaya açılan penceresi olacak. Yakın zamanda Tuzla’ya taşınacak Harem Otogarı sayesinde Yenişehir sakinleri karayoluyla yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerde avantajlı konuma sahip olacak.

İstanbul Yenişehir’in, yolcu ulaşımının yanı sıra kara, deniz ve havayolu taşımacılığında bir merkez olacağını söyleyen TOKİ İştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Karaca, “Yenişehir, iş ve sosyal hayatın merkezi olacak” dedi.  Pendik Marina’ya 5 kilometre uzaklıkta kurulan Yenişehir’in Aydos Ormanları’na komşu olacağını ifade eden Karaca, “Temiz havası, sağlam zemini ve mükemmel konumu sayesinde Yenişehir’e yatırım yapan herkes kazanacak” diye konuştu.

Yenişehir’in inşası için Türk inşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarının yanı sıra yabancı firmalardan da büyük talep geldiğini belirten Hüseyin Karaca, “Yenişehir’le özellikle Kuveyt, Dubai, Singapur ve Katarlı yatırımcılar yakından ilgileniyor” açıklamasını yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yenisehir-istanbulun-anadoluya-ve-dunyaya-acilan-penceresi-olacak-_103892.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!