Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yenişehir Pazarına Yeni Düzenleme

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Yenişehir pazar yerinin fiziki alanını düzenleyerek, çevreyi kirletmeyen yeni bir anlayışla hizmete açtıklarını söyledi. Tanık, Yenişehir Pazar yerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, pazarda hem halkın, hem de pazarcı esnafın rahat edeceği düzenlemeler yaptıklarını belirtti.

Hürriyet ANKARA
Yenişehir Pazarına Yeni Düzenleme

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Yenişehir pazar yerinin fiziki alanını düzenleyerek, çevreyi kirletmeyen yeni bir anlayışla hizmete açtıklarını söyledi.

Tanık, Yenişehir pazar yerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, pazarda hem halkın, hem de pazarcı esnafın rahat edeceği düzenlemeler yaptıklarını belirtti.

Çankaya Belediyesi olarak pazarda fiilen hizmet sunanlara öncelik tanımak istediklerini bildiren Tanık, bunu gerçekleştirirken pazarcı esnafını ve halkı koruyan bir yapı izlediklerini söyledi.

Yenişehir pazarında 145 esnafın çalıştığını belirten Tanık, Ankara Pazarcılar Odası’nın da katkılarıyla pazar alanında güzel ve yeni çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Tanık, Yenişehir pazar yerinin fiziki alanını düzenleyerek, çevreyi kirletmeyen yeni bir anlayışla hizmete açtıklarını söyledi. Yapılan çalışmadan pazarcı esnafının ve alış verişe gelen vatandaşların memnun kaldıklarına işaret eden Tanık, esnafın önlük takarak hizmet verdiği gibi ürünler için özel bez çantalar kullanıldığını sözlerine ekledi.

Tanık ve beraberindekiler daha sonra pazar yerini gezerek, pazarcı ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Etkinlikte Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü de, halk oyunu gösterisi sundu.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/yenisehir-pazarina-yeni-duzenleme_77012.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!