Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Yeşil Bina Tasarımı ve Bina Performans Simülasyonları"

Bina Performansı Modelleme ve Simülasyonları Derneği (BinSimDer) tarafından, EKOMİM Ekolojik Mimarlık Hizmetleri, TURKECO, PICH Architects yürütücülüğünde düzenlenen "Yeşil Bina Tasarımı ve Bina Performans Simülasyonları" eğitimi, 19-20-21 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında LEED ve BREEAM standartlarında hazırlanan

yapi.com.tr
1 "Yeşil Bina Tasarımı ve Bina Performans Simülasyonları"

Bina Performansı Modelleme ve Simülasyonları Derneği (BinSimDer) tarafından, EKOMİM Ekolojik Mimarlık Hizmetleri, TURKECO, PICH Architects yürütücülüğünde düzenlenen "Yeşil Bina Tasarımı ve Bina Performans Simülasyonları" eğitimleri, 19-20-21 Nisan 2012 ve 10-11-12 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında LEED ve BREEAM standartlarında hazırlanan sertifikalı eğitim ve çalıştay programına yer verilecek; yeşil bina tasarımı yol haritası ile ilgili yönetmelikler üzerine eğitim verilerek uygulamalı yüksek performanslı yeşil bina tasarımı çalıştayı gerçekleştirilecek. Eğitimlerin ön kayıtları 1 Şubat - 10 Mart, kesin kayıtları ise 10 Mart-20 Mart tarihleri arasında alınacak. BinSimDer üyelerine ve öğrencilere belirtilen fiyatlar üzerinden yüzde 30 indirim uygulanacak .

Nisan ayı programı:

  • "Yeşil Bina Tasarımı Yol Haritası"; Sürdürülebilir mimarlık için izlenmesi gereken kriterler, desteleyen araçlar, değerlendirme metodları ve enerji verimliliği yöntemlerini proje analizleriyle birlikte incelemeyi kapsıyor.
  • "İlgili Yönetmelikler"; Yeşil Bina tasarımı yolunda uyulması gereken yönetmelikleri kapsıyor.
  • "Uygulamalı Yüksek Performanslı Yeşil Bina Tasarımı Çalıştayı"; Yeşil Bina tasarımı ilkeleri doğrultusunda farklı uzmanlık alanlarından oluşturulacak grupların bir proje üzerinden yapacağı entegre çalışmaları kapsıyor.
Mayıs ayı programı:

  • LEED/BREEAM İçin Modelleme Yöntemleri; Sertifikaların tanıtımı, yeşil bina sertifikasyonu kriterleri ve sertifikasyon için detaylı dinamik modellemede süreç gerekliliklerine odaklanıyor.
  • Bina Performans Simülasyonları; Simülasyon yöntemlerini detaylandırıyor.
  • EnergyPlus (e?) Temel Eğitimi; Uluslararası alanda tanınan Energy Plus detaylı dinamik simülasyon aracının tanıtımı ve laboratuvar ortamında program eğitimini kapsıyor.


"Yeşil Bina Tasarımı ve Bina Performans Simülasyonları" eğitimlerinin Nisan ve Mayıs ayı programları hakkında detaylı bilgi için ilerleyiniz.    >>>>>>>




19-20-21 Nisan

Yeşil Bina Tasarımı Yol Haritası, İlgili Yönetmelikler, Uygulamalı Yüksek Performanslı Yeşil Bina Tasarımı Çalıştayı başlıklarına odaklanılacak bu ilk etkinlik 19-20-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Sınırlı kontenjan için kesin kayıtlar 10-20 Mart tarihleri arasında olacak.

Yürütücüler








10-11-12 Mayıs 2012 Eğitimi

LEED/BREEAM için Modelleme Yöntemleri, Bina Performans Simülasyonları, Energy Plus Temel Eğitimi başlıklarına odaklanacak ikinci etkinlik ise 10-11-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Ön kayıtları başlayan etkinliğin kontenjanı sınırlı, bu nedenle program için ön kayıt yaptıranlara öncelik tanınacak.

Yürütücüler





Detaylı bilgi için
tıklayınız.

ETİKETLER: yeşil firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yesil-bina-tasarimi-ve-bina-performans-simulasyonlari_90913.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Konusunda TR'deki en iyi uzmanlar... Düzenleyenleri tebrik ediyorum. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!