Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeşilova’dan Krize Rağmen Dev Yatırım

Yeşilova Şirketler Grubu içinde yer alan ve kendi alanında Türkiye’nin önde gelen kuruluşları içinde gösterilen Cansan Alüminyum, ileri teknolojiyl

Ticaret



b>Yeşilova Şirketler Grubu içinde yer alan ve kendi alanında Türkiye’nin önde gelen kuruluşları içinde gösterilen Cansan Alüminyum, ileri teknolojiyle donatılan yeni tesislerinde hizmet vermeye başladı. Yeşilova Grubu, bir yandan da yeni idari binasını da hizmete açtı.

Yaşanan ağır ekonomik krizlere, gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla kafa tutan Yeşilova Grubu, yaklaşık 20 milyon dolarlık bir harcamayla, Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde Cansan Alüminyum’un yeni tesislerini devreye soktu, bu arada Yalova Yolu üzerindeki idari binayı da faaliyete geçirdi.

Yeşilova Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, yaşanan ağır ekonomik krizlere rağmen, yatırımlara ara vermediklerini ve kaliteli üretimle pazardaki paylarını arttırdıklarını anlattı.

Artan talepler nedeniyle, yeni tesislerin zorunlu hale geldiğini belirten Yeşilova, Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde ileri teknolojiyle donatılmış Cansan Alüminyum tesislerinin faaliyete geçirildiğini söyledi.

60 bin metrekarelik açık alan üzerine kurulan tesisler, 14 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Hizmete sokulan ileri teknolojinin ürünü makinelerle kapasite yüzde 400 arttırılarak aylık bin tona ulaşıldı.

Yeni tesislerin hizmete girmesiyle birlikte, üretim hatalarının ve firenin sıfıra indiğini, bunun da verimliliği arttırdığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, çok kaliteli ve hassas alüminyum profilleri üretiminin gerçekleştirdiğini işaretledi.

Özellikle otomotiv sanayine hitabedecek ekstrüzyona yönelik dünya standartlarında üretimin önemini işaretleyen Yeşilova, “Yurtdışında alüminyum, hayatın her alanına girmesi, çevreci olması ve öneminin giderek daha iyi anlaşılması, Yeşilova Grubu’nu bu yatırıma yöneltmiştir. Yeni fabrikayla ihracat ve dolayısıyla da ülke ekonomisine büyük katkı sağlanacaktır” dedi.

Yaklaşık 20 milyon dolarlık bir harcamayla gerçekleştirilen Cansan Alüminyum, Hasanağa tesislerinin firmanın pazardaki gücüne güç katacağı belirtildi.

Öte yandan, daha önce Santralgaraj mevkiinde bulunan Yeşilova Grup Yönetimi de Yalova yolu üzerinde inşa edilen modern bir yönetim binasına taşındı. Şeffaf yönetim tarzına uygun, üstün nitelikleri bulunan binada, çok daha verimli bir çalışma ortamı oluşturuldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yesilovadan-krize-ragmen-dev-yatirim_5069.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!