Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yıkım İhalesi İptal Edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Harbiye Kongre Vadisi ihalesi, tek teklifi veren firmanın evraklarının eksik olması ve ihale şartlarının sağlanamadığı gerekçesiyle iptal edildi.

Evrensel Gazetesi
Yıkım İhalesi İptal Edildi

stanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Harbiye Kongre Vadisi ihalesi, tek teklifi veren firmanın evraklarının eksik olması ve ihale şartlarının sağlanamadığı gerekçesiyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Harbiye Kongre Vadisi ihalesi, tek teklifi veren firmanın evraklarının eksik olması ve ihale şartlarının sağlanamadığı gerekçesiyle iptal edildi. ‘Kongre Vadisi’ projesi için önceki gün yapılan ihaleye katılan Arima Mimarlık Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi, 1 milyon 550 bin YTL’lik teklif verdi. Belediye yetkilileri tarafından ihalenin uygun şartların sağlanamamasından dolayı iptal edildiğini açıklanırken, proje için ilerleyen günlerde yeni bir ihalenin yapılacağını duyuruldu. Buna karşılık İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın çeşitli söylentilere yol açabileceği gerekçesiyle ihalenin iptalini istediği iddia ediliyor. Ayrıca ihaleye katılan tek mimarlık firmasının taslak projesinin, karara tepki gösteren sanatçılara ihaleden haftalar önce tanıtımının yapılması akıllarda soru işareti bırakırken, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin plan tadilatına ilişkin aldığı karara CHP itirazda bulundu.

Öte yandan CHP Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için alınan yıkım kararını Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’a sordu. Gazalcı, yıkılmak istenen AKM gibi kaç kültür merkezi olduğuna da yanıt istedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yikim-ihalesi-iptal-edildi_53307.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!