Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Zincirlikuyu’ya Bir Kule daha

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün eski yöneticisi ve başkan adayı Fikret Orman, ortakları Metin Esin ve Mehmet Emin Armutçuoğlu ile birlikte İstanbul Zincirlikuyu’da yeni bir rezidans ve ofis kulesi inşa edecek. İstanbloom adlı projenin tanıtım toplantısında konuşan Orman, 46 katlı binanın inşaatına 80 milyon dolar yatırılacağını belirterek,

Gazete Habertürk
Zincirlikuyu’ya Bir Kule daha

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün eski yöneticisi ve başkan adayı Fikret Orman, ortakları Metin Esin ve Mehmet Emin Armutçuoğlu ile birlikte İstanbul Zincirlikuyu’da yeni bir rezidans ve ofis kulesi inşa edecek. İstanbloom adlı projenin tanıtım toplantısında konuşan Orman, 46 katlı binanın inşaatına 80 milyon dolar yatırılacağını belirterek, satışların Kurban Bayramı’ndan sonra başlayacağını açıkladı.

Esin Yapı bünyesinde geliştirilen proje için uzun süre çalıştıklarını ifade eden Orman, “Sadece isim için bile 4 ay uğraştık. İstanbloom’u 200 alternatif arasından seçtik” dedi. Esin Yapı’nın yeni projeler üzerinde de çalıştığını ve gayrimenkul sektöründe yatırımlara devam edeceğini belirten Orman, “Ancak şu anda İstanbloom’a odaklandık. 150 metre yüksekliğe ulaşan binada 165 konut ve ofis katları bulunuyor. 14 bin 760 metrekare büyüklüğündeki arazide inşa edeceğimiz projenin 5 bin 600 metrekaresi de yeşil alanlara ayrılıyor” diye konuştu.

En küçük daire 108 metrekare

DB Mimarlık’ın kurucusu Mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanan ve statik projelerini İrfan Balioğlu’nun yaptığı projeye Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme de hizmet veriyor. Galerili, düz ve teraslı olmak üzere pek çok farklı daire alternatifi bulunan İstanbloom’da 1+1’lerden 4+1’lere kadar değişik seçenekler yer alıyor. Konutların büyüklükleri 108 ila 306 metrekare arasında değişiyor ve her biri yüksek tavanlı biçimde inşa ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zincirlikuyuya-bir-kule-daha_83418.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!