Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Zirvede Yaşam Başladı

Ant Yapı tarafından yapılan ve İstanbul'da 200 metre yüksekliği ile yaşamın başladığı en yüksek gökdelen olan Anthill Residence, Singapur merkezli Fraser Hospitality Group ile işletme anlaşması imzaladı. Adı Fraser Place Anthill İstanbul olarak değişen projede yabancı grup, 40 ile 52'nci katlar arasındaki 118 lüks daireyi, başta yabancılar olmak

Sabah Gazetesi
Zirvede Yaşam Başladı

Ant Yapı tarafından yapılan ve İstanbul'da 200 metre yüksekliği ile yaşamın başladığı en yüksek gökdelen olan Anthill Residence, Singapur merkezli Fraser Hospitality Group ile işletme anlaşması imzaladı. Adı Fraser Place Anthill İstanbul olarak değişen projede yabancı grup, 40 ile 52'nci katlar arasındaki 118 lüks daireyi, başta yabancılar olmak üzere kısa dönemli kiralama yapmak isteyenlere kiralayacak. Fraser, aynı zamanda restoran ve SPA gibi bina içinde bulunacak tesisleri de işletecek.

Günlüğü bin Euro

AntHill Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, projenin yüzde 75'inin satışını tamamladıklarını, 40'ıncı kattan itibaren ise satış yerine kiralama yapacaklarını açıkladı. Okay, projede 40'ıncı kata kadar olan dairelerde metrekare kira fiyatının 25 dolardan başlayacağını söyledi. Fraser Hospitality CEO'su Agustine Silva ise 40'ıncı kattan itibaren günlük kiraların 150 eurodan başlayarak bin euroya kadar çıkacağını açıkladı. Okay, "Fraser'ın müşterileri arasında Fortune 500 şirketleri bulunuyor. Dolayısıyla bir know how'un yanı sıra müşteri portföyünü de beraberinde getirecek" diye konuştu.

5 bin konut işletiyor

Silva, dünyada 21 metropol şehirde 43 projede 5 binden fazla konutun işletmesini yaptıklarını söyleyerek bu sene 6 bine yakın konutun daha portföylerine ekleneceğini, 2011 sonunda 100 bin 600 rakamına ulaşacaklarını söyledi. Fraser Avrupa ve Ortadoğu CEO'su Guus Bakken ise Amerika'dan Rusya'ya kadar farklı ülkelerde işletme yaptıklarını söyleyerek "Zincirin tek halkası eksikti. Bunu da İstanbul gibi bir şehirden tamamlayarak iki kıtayı birleştirdik" dedi. İstanbul'da yaşayan profesyoneller ile yurtdışından kısa dönemli kiralama yapacak olanlara hizmet vereceklerini söyleyen Bakken, "Uluslarası standartlardaki hizmetle İstanbul'da bir referans oluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Fraser Place Anthill İstanbul Genel Müdürü Chritstian Facile, 20 Nisan'da işletmeye başlayacaklarını kaydederek "İstanbul'a zaman zaman gelip otellerde kalanlar da artık servisli apartmanları tercih edecek" diye konuştu.

Ünlü futbolcular daire aldı

Anthill projesinden ev alanlar arasında futbol caminasından çok sayıda ismin de olduğu öğrenildi. Bunlar arasında adı çok geçenler içinde Fenerbahçeli Volkan ve Semih'in yanı sıra Gökhan Zan da bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zirvede-yasam-basladi_85263.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!