Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Zorlu Center'ın Ağaçlarını Seçmek için İtalya'ya Gitti

Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Zincirlikuyu'da inşa ettiği Zorlu Center'ın ağaçlarını İtalya'dan getirtiyor. Ağaçlar bizzat kendi seçimi Karayolları arazisi üzerine yapılan AVM, rezidans, iş ve kültür merkezi Zorlu Center, katları yükselip beton yığınını andırınca holding patronu Ahmet Nazif Zorlu olaya el koydu.

Sabah Gazetesi
Zorlu Center'ın Ağaçlarını Seçmek için İtalya'ya Gitti

Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Zincirlikuyu'da inşa ettiği Zorlu Center'ın ağaçlarını İtalya'dan getirtiyor. Ağaçlar bizzat kendi seçimi Karayolları arazisi üzerine yapılan AVM, rezidans, iş ve kültür merkezi Zorlu Center, katları yükselip beton yığınını andırınca holding patronu Ahmet Nazif Zorlu olaya el koydu. "Arazinin yeni hali eski halinden daha fazla yeşille çevrili olacak" talimatı veren Zorlu, bizzat İtalya'ya gidip ağaçları da kendi seçti. Zorlu'nun hızla gelişen ve dik uzayan farklı renklerde açan ağaç çeşitlerinden sipariş ettiği, inşaat aşamasındaki arazide fide ekiminin yapılacağı belirtiliyor.

Mimari tasarımı Emre Arolat Mimarlık ve Tabanlıoğlu Mimarlık ortak girişim grubu tarafından gerçekleştirilen Zorlu Center Projesi, henüz inşaat aşamasındayken projedeki yeşil ve çevreci unsurlarla, Chicago Edebiyat Kulübü ile Mimari Güzel Sanatlar ve Kentsel Eğitimler Avrupa Merkezi tarafından düzenlenen Green Good Design Yarışması'nın "Mimarlık" kategorisinde nisan 2011'de ödüle layık görülmüştü. Merkezin 2.5 milyar dolara bitirilmesi öngörülüyor.

Projede yer alan yeşil ve çevreci unsurlarla bu yıl Green Good Design ödülünü alan projenin ödüle layık olması için Ahmet Nazif Zorlu şimdiden harekete geçti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zorlu-centerin-agaclarini-secmek-icin-italyaya-gitti_87944.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!