Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ADC Young Guns 7'nin Galipleri Açıklandı

Art Directors Club tarafından gerçekleştirilen disiplinlerarası ve portfolya tabanlı uluslararası ödül programı "ADC Young Guns"ın yedincisinde kazananlar belirlendi. 14 ülkeden elli genç tasarımcı, bu senenin prestijli "Young Guns" titri ile onurlandırıldı. Ayrıca bu sene Moleskine'in sponsorluğunu üstlendiği özel bir seçki ile elli finalist

yapi.com.tr
ADC Young Guns 7'nin Galipleri Açıklandı

rt Directors Club tarafından gerçekleştirilen disiplinlerarası ve portfolya tabanlı uluslararası ödül programı “ADC Young Guns”ın yedincisinde kazananlar belirlendi. 14 ülkeden elli genç tasarımcı, bu senenin prestijli “Young Guns” titri ile onurlandırıldı. Ayrıca bu sene Moleskine’in sponsorluğunu üstlendiği özel bir seçki ile elli finalist arasından seçilen birinciye bin Dolarlık nakit ödülü verildi.

Otuz yaş ve altındaki genç yaratıcı profesyonelleri davet eden ADC Young Guns, bu yıl 84 ülkeden katılım aldı. Grafik tasarım, fotoğraf, illüstrasyon, reklamcılık ve sanat yönetmenliği, interaktif tasarım, çevre tasarımı, film, animasyon ve video, ürün tasarımı ve tipografi gibi geniş bir kategori aralığından katılımların kabul edildiği ödül programının değerlendirmesini, geçtiğimiz yılların kazananlarından oluşan 23 kişilik bir jüri yaptı.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak “ADC Young Guns-Moleskine” ödülünün de verildiği ADC Young Guns 7’de, seçilen elli finalist arasından sıyrılarak birinciliğe oturan Almanya’dan Siggi Eggertsson bin Dolarlık nakit ödülün sahibi oldu. Birinciliği kıl payı bir farkla kaçıran Fransa’dan Fx&Matile ABD’den Mario Hugo ise 250’şer Dolar değerindeki mansiyon ödülüne layık görüldüler.

İkonik “Young Guns” kübü ve bir senelik Arts Directors Club üyeliği ile ödüllendirilen ADC Young Guns 7’nin elli “mezun”una ait işler, 22 Ekim’den 6 Kasım’a dek New York ADC Gallery’de görülebilecek. Sergilenen işlerin Moleskine tarafından sınırlı sayıda üretilecek defterler ile de ölümsüzleştirileceği ödül programının bir diğer sürprizi ise, Ace Hotel ile yapılan işbirliği… New York Times tarafından “ülkenin en özgün yeni oteli” olarak adlandırılan Ace Hotel’in bu yıl sonlarında doğru yapacağı bir değerlendirme sonucunda şanslı finalistler, otel için özgün birer iş yapma olanağına kavuşacaklar.

ADC Young Guns 7’nin kazananlarına ait işlerin bazıları şöyle:


Siggi Eggertsson


Fx&Mat


Mario Hugo

Tüm listeyi görüntülemek ve kazananların işlerini incelemek için lütfen tıklayınız.


Yoko Furusho


Kitman Keung


Stewart Smith


Will Staehle


Isaac Tobin


Sam Weber


Danilo Boer


Yves Geleyn


Adam Simpson


Greg White


Joanne van der Linde

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/adc-young-guns-7nin-galipleri-aciklandi_73694.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!